Özel Ergin Koleji Öğrencileri Emekli Öğretmenlerini Unutmadı

Özel Ergin Koleji Öğrencileri Emekli Öğretmenlerini Unutmadı

Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencileri Öğretmenler Günü münasebetiyle ömrünü eğitime adamış ve emekli olmuş öğretmenlerden Mustafa Korkmazyiğit ve Ali Açıkyürek’i evlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı.Özel Ergin Kolejinden bir...

Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencileri Öğretmenler Günü münasebetiyle ömrünü eğitime adamış ve emekli olmuş öğretmenlerden Mustafa Korkmazyiğit ve Ali Açıkyürek’i evlerinde ziyaret ederek günlerini kutladı.

Özel Ergin Kolejinden bir grup öğrenci Müdür Yardımcısı Mehmet Özsoy eşliğinde emekli öğretmenleri evinde ziyaret etti.

İlk olarak emekli öğretmen Mustafa Korkmazyiğit’i ziyaret eden öğrenciler hediyelerini takdim ettikten sonra Korkmazyiğit’le eğitim üzerine sohbet etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette, Korkmazyiğit, öğrencilerin gelişinden oldukça memnun olduğunu belirterek teşekkür etti.

Daha sonra Özel Ergin Kolejinde bir süre öğretmenlik yapan Ali Açıkyürek’i ziyaret eden öğrenciler, öğretmenler gününü kutladı. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Açıkyürek, kendi okul yılları ve hayat şartlarıyla şimdiki durum hakkında öğrencilerle sohbet etti.

Kolej Müdür Yardımcısı Mehmet Özsoy, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada öğretmenelrin bir gün değil hergün hatırlanması gerektiğini belirtti. Özsoy, "Öğretmenler günü münasebetiyle emekli öğretmenlerimizi ziyaret ettik. Güzel bir ortamda geçen ziyarette öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz çok mutlu oldu. Bu vesile ile tüm öğretmen meslektaşlarımızın bu öğretmenler gününü kutluyorum."dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.