Özel Çocuklardan Öğretmenler Günü Kutlaması

Özel Çocuklardan Öğretmenler Günü Kutlaması

Özel Bafra Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 24 Kasım öğretmenler kutlamasını Bafra Gençlik Merkezi'nde kutladı.Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Özel Bafra Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi...

Özel Bafra Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 24 Kasım öğretmenler kutlamasını Bafra Gençlik Merkezi'nde kutladı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Özel Bafra Elit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurucu müdürü Meltem Tan yaptığı konuşmada, "Bu özel çocuklarımızla birlikte öğretmenlerimizin özel gününü kutlayarak paylaşmak istedik. Bu çocuklarımızın ilgi ve yetenekleri doğrultusunda birçok şeyi başarabildiklerini sizlere göstermek istedik. Unutmayalım ki özel eğitim kurumları özel çocuklarımızı her anlamda destekleyebilecek, bireysel farklılıklarına uygun olarak eğitim verebilecek yerdir. 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü en içten dileklerimizle kutlarız." dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise kısa bir konuşma yaptı. Koro’nun söylediği şarkılar sırasında bazı özel öğrencilerin heyecandan ağladıkları görüldü. Tiyatro gösterisi, şiirlerin okunması, skeç ve playback gösterileriyle sona erdi. Aileler, çocuklarının gösterileri karşısında duygulandı.

Programa Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu, daire müdürleri, Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şube Başkanı Murat Ceylan ile çok sayıda veli katıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.