Özel çocuklar unutulmadı

Özel çocuklar unutulmadı

Gökçem Konya Down Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneği 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle etkinlikler düzenledi.

Gökçem Konya Down Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneği 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle etkinlikler düzenledi. 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü, Konya'da coşku ile karşılandı. Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlileri düzenleyen Gökçem Konya Down Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneği, farkındalık oluşturmak adına özel çocuklarla ile tek tek ilgilendi.  Gökçem Konya Down Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Dernek Başkanı Uğur Devicioğlu, Down Sendromunun hastalık değil genetik farklılık olduğunu belirterek, "Down Sendromu olan bireylerin topluma kazandırılması oldukça önemlidir. Bu anlamda Konya'da faaliyet gösteren Gökçem Konya Down Özel Çocuklar Eğitim ve Spor Kulübü Derneği birçok çocuğumuzu topluma kazandırma adına sayısız projeyi hayata geçirmiştir" dedi.

53418758-1a56-4423-bd52-0076997f2526.jpg

Programa AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın eşi Doktor Funda Toprak, İş Kur il Müdürü Emrah Keleş, Aile Çalışma ve Sosyal Güvenlik İl Müdürü Bilal Erdoğan, üniversitelerden öğrenci toplulukları ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte derneğe ve down sendromlu çocuklara destek kişi ve kurumlara plaket takdim edildi. Program sonrası çocuklar için ikramlar yapıldı ve farklı oyunlar sergilendi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum