Özel Başak Koleji çıtayı yükseltti

Özel Başak Koleji çıtayı yükseltti

Özel Başak Koleji 2017-2018 eğitim yılında çıtayı yükseltti. Okul Kurucu Temsilcisi Celal Demir yakalanan kitlesel başarıyı devam ettirmek için öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Özel Başak Koleji 2017-2018 Eğitim ve öğretim dönemine hızlı bir giriş yaptı. Okulun yenilenen yüzü ve yeni görüntüsü ile öğrencilerini ve velilerini selamladı. Okul kurucu temsilcisi Celal Demir yaptığı açıklamada 2017-2018 Eğitim yılının herkese hayırlı olmasını dilerken eğitim ve öğretimin bir toplumun temel direklerinden birisi olduğunu,Özel Başak Koleji olarak eğitimde kalite standartlarını yükseltmek için çalıştıklarını ve bu amaç doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirttti. Okula gelen öğrencilerin kendilerine emanet olduğunu, kendilerine emanet edilen çocukları en iyi şekilde yetiştirdiklerini ifade eden Demir, konuşmasında son olarak yakalanan kitlesel başarıyı bu yıl da devam ettirmek için öğrenciler ve öğretmenlerle  birlikte ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

MEDENİYET EĞİTİMLE GELİR

Daha sonra Özel Başak Anadolu Lisesi Okul Müdürü Adnan Başar, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlaması ve buna mütakiben hoş geldiniz dilekleri ile konuşmasına şu şekilde devam etti: "Bir insanın İnsani değerlerle donatılıp yetiştirilebilmeleri insanca yaşamaları her türlü basitlikten kurtulmaları ancak eğitim ile mümkündür. Bugün asfalt yollarla bütün dünyayı birbirine bağlayan elli kilometrelik süratler yerine150 kilometrelik hızla gidiyorsak modern şekilde donatılmış büyük binalarda oturuyorsak bunların hepsi bir ilerlemedir. Fakat bunların hepsi bizi insan yapmaz Bizi biz yapan teknolojinin yanında aldığımız eğitimdir. Özlediğimiz istediğimiz medeniyeti yakalamamız da eğitimle mümkündür. Bu şuurla eğitim ve öğretimin ne denli önemli olduğunu kavrayalım. Ve eğitimin önce ailede başladığını da unutmayalım. Yeni eğitim yılımız tekrar hayırlı olsun, sağlık mutluluk ve başarı getirsin diyorum.”

Daha sonra söz alan İlkokul ve Ortaokul Müdürü Hamza Kaynar, "Yeni eğitim yılının tüm öğrenci, veli ve öğretmenlere hayırlı olmasını dilerken öğrencilere ithafen ‘size güveniyorum ve inanıyorum. Bugüne kadar bizleri okul içi ve okul dışında her türlü hal tavır ve başarı noktanızla  mahcup etmediniz. Bundan sonra da etmeyeceğinizi biliyor sizi Allah'a emanet ediyorum. Başarılarınızın artarak devamını diliyorum" dedi.  Düzenlenen program eğitim ile ilgili söylenen güzel sözlerin , dilek  ve temennilerin ardından sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.