Özdilek’ten transfer açıklaması

Özdilek’ten transfer açıklaması

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, sezon başında yürütülen transfer politikasını eleştirdi.

 Özdilek  “Geçen sene çok başarılı bir Konyaspor, Türkiye Kupasını kazanmış ve bu sezon bir çok oyuncu transfer eden bir takım var. Takımda direkt oynayan dört tane oyuncunun ayrılması bir şey kaybettirir mi? Oturmuş bir kadroda çok önemlidir katılıyorum. Zamanınız varsa bunları tolere edebilirsiniz ama 4 oyuncunun yerine 15 oyuncu almak bana çok sağlıklı gelmiyor. Daha sağlıklı transfer politikası olabilirmiş. Geçmişi irdelemektense bugüne bakmayı çok daha doğru buluyorum” diye konuştu

GOL BÖLGESİNE TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI 

Sezon başında transfer ettiği 3 forvetten de istediği verimi alamayan yeşil-beyazlı ekip, devre arası transfer çalışmalarına başladı. konuyla ilgili konuşan Mehmet Özdilek  "Sezon başında gönderilen 4 oyuncu yerine 15 isim yerine yine 4 kaliteli isim takviyesi olmuş olsaydı şuan durum daha farklı olabilirdi. Ancak, bizim elimizdeki mevcut isimler üstünden konuşacak olursak, devre arasında mutlaka forvet takviyesi yapacağız. Bu noktada girişimlere başladık. Kadroda düşündüğümüz bizim beraber çalıştığımız ve kamuoyunun yakından tanıdığı futbolcular da var. Forvet için 2 takviye düşünüyoruz. Bu isimler Önümüzdeki 10 ya da 20 gün içinde netlik kazanacak" diye konuştu.

BEN OLSAYDIM SATMAZDIM 

Mehmet Özdilek, Konyaspor'dan Udinese'ye 5,5 milyon Euro'ya transfer olan Riad Bajic hakkında konuştu. Bajic'i daha önce takip ettiğini belirten Özdilek, "Ben olsam Riad Bajic'i satmazdım. Benim oyum yapıma uygun bir oyuncu. Çok iyi bir golcü. 5,5 milyona giti ama belki bu sezon 7,5 yapacaktı. İlk geldiğinde eleştirildi ancak üstüne koydu ve geçen sezon çok başarılı oldu. Kendini buldu. Henüz 23 yaşında. Udinese'de de kendini gösterecektir" dedi.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum