Özdilek: Rodellega defterini kapattık

Özdilek: Rodellega defterini kapattık

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek Hugo Rodellaga defterinin kapandığını söyledi. Özdilek Orkan Çınar hakkında ise kadromuza katmak istiyoruz dedi

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek Radyospor’a konuştu. Özdilek Rodellaga ve Orkan transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Rodallega'yla ilgili transfer iddiası hakkında da konuşan Mehmet Özdilek, "Maç sonrasında Rıza Hoca ile Rodallega konusunda bir görüşme sansımız olmadı. Rodallega için iki ay önce Rıza Hoca ile görüştüm, Rıza Hoca da transferin mümkün olmayacağını söyleyince Rodallega defterini kapattım. Yönetimimiz golcü transferi için çalışmalarına devam ediyor, biz isimleri verdik. Transfer sezonu da bitmek üzere. En kısa zamanda çalışmalar tamamlanacaktır' şeklinde konuştu.

ORKAN ÇINAR VE YATABARE SÖZLERİ

Transfer çalışmaları ile ilgili konuşan tecrübeli teknik adam, ''Yatabare'yi kadromuza kattık. Beşiktaş'tan Orkan'la da ilgileniyoruz, bugün yarın belli olur. Onun haricinde bir de orta saha bakıyoruz. Orkan'ı bünyemize katmak için çalışıyoruz. Orkan'ın katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Ümit ederim ki anlaşma olur'' sözlerine yer verdi.

TRABZONSPOR MAÇI KOLAY OLMAYACAK

Süper Lig'de İkinci yarının ilk maçında tekrar Trabzonspor ile karşılaşacak olan tecrübeli teknik adam, "Trabzonspor ile 3. müsabakamız. Trabzon'a karşı oynamak kolay değil. Trabzonspor, buraya geldiğinde 2 aydır kaybetmemiş moralli bir takım olarak gelmişti. Zor bir maç olacak. Kendi evimizde, seyircimizin önünde oynayacağız. İkinci yarı yarı zor bir müsabaka ile başlıyor. Bunun bilincindeyiz. Trabzon maçları hiçbir zaman kolay olmuyor. Pazar günü kıran kırana bir mücadele ile geçecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum