Özçelik: Zeliha örnek olacak

Özçelik: Zeliha örnek olacak

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Milli Takımlar Teknik Direktör Ali Şahin ve Dünya Şampiyon Milli Sporcu Zeliha Ağrıs, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik’i makamında ziyaret etti.

Müsteşar Özçelik, Büyükler Dünya Tekvando Şampiyonası’nda elde edilen başarı nedeniyle Metin Şahin ve Ali Şahin’i kutladı. Müsteşar Özçelik, Zeliha Ağrıs’ın hemşerisi olması münasebetiyle ayrıca duyduğu gururu dile getirdi. Özçelik, “Zeliha’nın başarısı tüm ülkeyi sevince boğdu. 19 yaşında bir sporcunun olimpik bir branşta Dünya şampiyonu olması çok önemli bir başarı. Kendisi bu başarısıyla sporcu adaylarına da çok güzel bir örnek olacak. Gençlerimize örnek olan Zeliha’yı bir kez daha kutluyorum. Bizlerin hedefi sporun her dalında sürdürülebilir sportif başarılar elde etmektir” ifadelerini kullandı.

Başkan Şahin de Müsteşar Özçelik’e ve onun nezdinde kendilerine her türlü desteği veren başta Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç olmak üzere tüm Bakanlık yetkililerine teşekkür etti. Başkan Şahin, Müsteşar Özçelik’e spora hizmetlerinden dolayı Türkiye Tekvando Federasyonu adına bir plaket takdim etti.

metin-sahin.jpg

mustesar.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.