Özcan: Taşlar yerine oturuyor

Özcan: Taşlar yerine oturuyor

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Cenk Özcan, “Takımımızda taktiksel anlamda da yavaş yavaş her şey yerine oturuyor. İstanbulspor maçında alacağımız puanlar bizi farklı yerlere getirebilir” dedi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da moraller yerinde. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonu deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.  

İLERLEYEN HAFTALARDA DAHA İYİ OLACAĞIZ

Teknik direktör Cenk Özcan haftalar ilerledikçe daha iyi olacaklarını ifade etti. Özcan  “Geride kalan haftalarda 5 resmi maç oynadık. Bu maçların tamamında 70. dakikadan sonra oyunda fiziksel anlamda güçlü kalan bizdik. Buda fiziksel anlamda yaptığımız çalışmaların sonuçlarını aldığımızı gösteriyor. Özelikle kazandığımız maçlarda son 15 - 20 dakikada oyunu forse eden taraf biz olduk. Mağlup olduğumuz tek karşılaşmada dahi oyunun son bölümünde kontrol bizim elimizdeydi. Takımımızda taktiksel anlamda da yavaş yavaş her şey yerine oturuyor. Bundan sonra daha iyi olacağını düşünüyorum. Her zaman söylediğimiz gibi bizim amacımız oyuncu yetiştirmek. Zaman zaman altyapı takımlarımızdan genç kardeşlerimizi aramıza alarak antrenmanlarda yer almalarını sağlayacağız. Altyapı hocalarımızın önerdiği genç ve yetenekli oyuncuları çalıştıracağız. Hem yarışma, hem de oyuncu yetiştirmek adına elimizden geleni yapmak istiyoruz” dedi.

GALİBİYET KONUMUMUZU DEĞİŞTİREBİLİR

Hafta sonunda deplasmanda oynanacak İstanbulspor karşılaşmasını da değerlendiren teknik direktör Cenk Özcan: “İstanbulspor maçından alacağımız puanlar bizim için çok önemli. Buradan eğer alabilirsek hanemize yazdıracağımız üç puan bizi farklı bir konuma getirebilir. Hedefimiz oraya galibiyet için gitmek. İnşallah elimizden geleni yaparız, en kötü beraberlikle döneriz diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.