Özboyacı’dan ödüllü yarışma

Özboyacı’dan ödüllü yarışma

Anneler Günü yaklaşırken, Özboyacı Altın’ın geleneksel hale getirdiği, Sosyal Sorumluluk projelerinden biri olan “Kalemini Annen İçin Aç Resim ve Kompozisyon yarışması” nı bu yıl da düzenliyor.

Anneler Günü yaklaşırken, Özboyacı Altın’ın geleneksel hale getirdiği, Sosyal Sorumluluk projelerinden biri olan “Kalemini Annen İçin Aç Resim ve Kompozisyon yarışması” nı bu yıl da düzenliyor. “Anne Sevgisi” konulu yarışma, Konya merkezindeki Ortaöğretim 5, 6, 7 ve 8.sınıfları kapsıyor.

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen yarışmanın amacı; çocukların anneleri hakkındaki duygu, düşünce ve sevgilerini kaleme ve resme dökmesini sağlamak.. Yarışma ile ilgili okullara duyuruların yapıldığını dile getiren Özboyacı Altın Yönetim Kur. Başkanı Ziya Özboyacı, “Yarışmamızı Ortaöğretim 5, 6, 7 ve 8.sınıf öğrencilerimiz arasında düzenliyoruz. Amacımız; geleceğimizin teminatı olan gençlerimize annelerimizin önem  ve değerini kavratmaktır.Tüm öğrencilerimizin yarışmamıza katılımını bekliyoruz” dedi.

YARIŞMA ŞARTLARI VE ÖDÜLLERİ
Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödül, Özboyacı Altın tarafından verilecek. 1'.ye Tek Lira, 2.ye Yarım Altın, 3.ye Çeyrek Altın ödülü verilecek. Ayrıca dereceye giren öğrencilerin  “okullarına” ve  Komposizyon dalında dereceye giren öğrencilerin “Türkçe Öğretmenlerine”, Resim  dalında dereceye giren öğrencilerin “Resim Öğretmenlerine” de birer  “Çeyrek Altın” hediye edilecektir.

Yarışmaya İl merkezindeki Ortaokul  5, 6 ,7, 8. sınıf öğrencileri katılabilecek. Öğrenciler resim ve kompozisyonlarını “okullarına” teslim edecek. Komposizyon eserleri, dosya kağıdına mürekkepli kalemle, okunaklı bir şekilde yazılacak e bir   sayfayı geçmeyecektir Resim tekniği serbesttir.A3 resim kağıdı kullanılacak. Yarışmaya katılan “ öğrencinin adı, soyadı, okulu, sınıfı ve telefon bilgileri ” eserin arkasına yazılacak. Eserlerin daha önce herhangi bir yarışmaya katılmamış ve bir yerde yayınlanmamış olması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.