Ozan Doğulu MHP için çaldı

Ozan Doğulu MHP için çaldı

MHP Kocaeli 2'nci sıra adayı Lütfü Türkkan'ın davetlisi olarak İzmit'e gelen aranjör ve DJ Ozan Doğulu, siyasilerin miting yaptığı Perşembe Pazarı meydanını doldurdu. Coşan hayranlarının isteğini kıramayan Ozan Doğulu onlarla birlikte 'Bozkurt' işareti ya

Halen milletvekili olan ve 7 Haziran seçimlerinde İzmit'te Saffet Sancaklı'nın ardından ikinci sırada aday gösterilen Lütfü Türkkan, geçen dönem MHP'nin etkin ve renkli milletvekillerinden biri oldu. Türkkan, seçime sayılı günler kala da İzmit'e aranjör ve DJ Ozan Doğulu'yu davet etti. İzmit'te seçim mitinglerinin yapıldığı Perşembe Pazarı alanında saat 20.00'de başlayan etkinlikte gençler Ozan Doğulu'yu görmek için buraya akın etti. Ozan Doğulu, bir siyasi lider kadar izleyici topladı. 



Lütfü Türkkan, seçimlere sayılı günler kaldığını, kendisine destek verenlere teşekkür etmek ve seçim yorgunluklarını atmak için Ozan Doğulu konserinin düzenlendiğini söyledi. MHP milletvekili adaylarından Rıza Ağdağ ve Dicle Akın'ın yanı sıra il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı etkinlikte konuşmaların ardından ışık ve lazer gösterileri arasında Ozan Doğulu sahneye çıktı. Doğulu'nun kendisinin düzenlediği ve kardeşi Kenan Doğulu'nun da söylediği 10'uncu Yıl Marşı ile başladığı konserinde gençler doyasıya eğlendi. MHP'li gençler zaman zaman sanatçıya elleriyle bozkurt işareti yaptı, sanatçı da onlara aynı işaretle cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.