Ozan Arif'e son görev

Ozan Arif'e son görev

Bir nesle damga vuran adam Ozan Arif son yolculuğuna uğurlanıyor. Samsun'da hayat durmuş durumda, on binler Ozan Arif'i uğurlamaya geldi.

Türk dünyasının güçlü sesi, çağımızın Dede Korkut’u Ozan Arif için cenaze töreni düzenleniyor.  Samsun Büyük Camii'de öğle vakti kılınacak namazın ardından Şirin'in Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

Türk dünyası ve ülkücü camianın sevilen ismi Ozan Arif, 13 Şubat Çarşamba günü yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde 70 yaşında vefat eden Ozan Arif'in yurt dışındaki yakınlarının gelmesi beklendi. Ozan Arif olarak tanınan Arif Şirin için Büyük Camii'de cenaze töreni düzenlendi.

Ozan Arif'in Atakum ilçesi İncesu Mahallesi'ndeki evinden alınan cenazesi, cenaze namazının kılınacağı Büyük Camii'ye getirildi. Konvoy halinde getirilen cenazeyi cami önünde sevenleri karşıladı. Bu sırada izdiham da yaşandı. Cenazede sevenleri Ozan Arif'e son görevlerini yerine getirmek için toplandı.

HELALLİK ALINMAK ÜZERE EVİNE GETİRİLDİ

Şirin'in cenazesi bugün Atakum ilçesi İncesu Yalı Mahallesi'ndeki evinden uğurlandı. Şirin'in evine Türk bayrağı asılırken tabutunun üzeri de Türk bayrağı ile kaplandı.

Evinin önünde Kuran-ı Kerim okunup dua edildi, yakınlarından ve sevenlerinden helallik alındı. Bu sırada sevenleri gözyaşlarına boğuldu. Cenazesi daha sonra cenaze aracına taşınarak törenin düzenleneceği Büyük Cami’ye götürüldü.

TÜRK DÜNYASI OZAN ARİF'İ UĞURLUYOR

Ozan Arif'in cenaze törenine katılan sevenleri, tekbirler ve bozkurtlar yaparak Ozan'ını uğurluyor. On binlerce kişinin katıldığı törende duygu dolu anlar yaşanıyor. Cenaze namazının kılınacağı camide Türkiye'nin dört bir yanından gelen insanlar katılıyor. 

MANSUR YAVAŞ CENAZE İÇİN CAMİYE GELDİ

Tören için  Büyük Cami'ye gelenler arasında İYİ Parti ve CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ortak Adayı Mansur Yavaş da bulunuyor. Ozan Arif'in cenazesi için binlerce kişi camiye akın etti. 

AKŞENER DUA ETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ozan Arif'in tören için Büyük Cami'ye geldi. Akşener, Ozan Arif'in naaşının başına gelerek dua etti.

3925_7.jpg

Kaynak Yeniçağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.