Özaltun: Yapılamayanları yapıyoruz

Özaltun: Yapılamayanları yapıyoruz

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Beyşehir Belediyesi olarak geçmişte yapılmayan, yapılamayan veya yapılmak istenip de yapılamayanları...

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Beyşehir Belediyesi olarak geçmişte yapılmayan, yapılamayan veya yapılmak istenip de yapılamayanları bu dönemde yapıyoruz"dedi.

Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyesi'nin Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki İkmal Bakım ve Kademesinde görev yapan çalışanlarla biraraya geldi. Kademede çalışanlara hitaben bir konuşma yapan ve Beyşehir Belediyesi birimlerinin ürettiği hizmetlerle Beyşehir'in her geçen gün daha iyi noktalara geldiğini anlatan Özaltun, bunda belediye çalışanlarının büyük payı olduğunu belirtti.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri ve bünyesindeki kademe çalışanlarının başarılı performansına dikkat çeken Özaltun, üretim noktasındaki başarısına da vurgu yaptı. Modernize edilen Beyşehir Belediyesi kademelerinde geçmiş dönemlerde piyasadan satın alınarak temin edilen kamelya, oturma bankı gibi pek çok işin üretiminin gerçekleştirilmeye başlandığını, bunun yanı sıra kademenin ilçe merkezinde hayata geçirilen yer altı çöp konteynırı sistemi ile Vuslat Park'taki hidrolikli bariyer sistemi gibi uygulamaların da proje ve üretim merkezi haline geldiğini anlatan Özaltun, şunları söyledi: "Kademelerimizde piyasa fiyatının çok çok altında rakamlara ürettiğimiz işlerle ilçemize daha fazla hizmet götürmenin çabası içerisindeyiz. Bunda da başarılı olduk. Beyşehir Belediyesi olarak, Türkiye genelini bilmiyorum ama Konya'da ilk defa Vuslat Park'ta hidrolikli bariyer sistemini hayata geçirdik. Yani, Konya'da ilk defa bariyer sistemini kendi bünyesinde yapan Beyşehir Belediyesi oldu. Daha önce de yer altı çöp konteynır sistemi ve buna benzer sistemleri de Belediyemizin kendi atölyelerinde kendi çalışanlarımız hayata geçirdi. Artık, Beyşehir Belediyesi ürettiği bu proje ve hizmetlerle kopyalanan bir belediye haline geldi. Bu demek oluyor ki, Belediye olarak güzel işlere imzalar atıyoruz ve doğru yoldayız."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.