Öz ailesi düğün mutluluğu yaşadı

Öz ailesi düğün mutluluğu yaşadı

Şehrimizin tanınmış simalarından Öziştar ve Öztekin Tarım'ın sahibi Mehmet Öz, oğlu Ahmet'i evlendirerek büyük bir mutluluk yaşadı.

Şürkiye ve Mehmet Öz çiftinin oğulları Ahmet ile Kezban ve Mehmet İğdeli çiftinin kızları Rümeysa gerçekleştirilen görkemli bir düğün merasimiyle dünya evine girdi. Öz ve İğdeli ailelerini bu mutlu günlerinde dost ve akrabaları ile sevenleri de yalnız bırakmadı. Konyamızın sanayici ve iş adamları ile tarım sektörünün buluştuğu düğünde Öz Ailesi, misafirlerine Konsan'daki fabrikada geleneksel Konya düğün pilavi ikram etti.

Ahmet ve Rümeysa çifti, iyi ve kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarının ve bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirken, genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. 'Allah herkese böyle güzel bir yuva kurmayı nasip etsin.' diyen genç çift, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarımız ile arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.” dediler. Biz de Merhaba Gazetesi olarak Ahmet ve Rümeysa çiftine ömür boyu mutluluklar diler, Öz ve İğdeli ailelerini de tebrik ederiz.

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI merhabahaber.com

3-6-005.jpg

3-7-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum