Oyuncuların sezon  sonu hedefleri var 

Oyuncuların sezon sonu hedefleri var 

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü  Alper Avcı: “ Oyuncularımızın sezon sonu hedefleri var. Bu hedefler doğrultusunda biz onlara elimizden geldiğince yardımcı olarak katkı sağlamak istiyoruz."dedi

Anadolu Selçukspor hafta sonu deplasmanda grup lideri Tuzlaspor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip lider karşısında kazanarak ikinci yarıya moralli başlamak istiyor.    

MORALLİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

İkinci yarı öncesinde açıklamalarda bulunan teknik direktör Alper Avcı: “Yaptığımız iki aşamalı kamp dönemini geride bıraktık. Kamp dönemlerinde arkadaşlarımın gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı onlara teşekkür etmek istiyorum. Kamp dönemimiz gayet verimli geçti. Konya’da yaptığımız birinci dönemde ve Antalya’da yaptığımız ikinci dönemde olumsuz hava şartlarına rağmen planladığımız şekilde çalışmaların sürdürdüğünü söyleyebilirim. Kamp süresince iki tane de hazırlık maçı oynama şansımız oldu. Gerek fiziksel anlamda gerekse taktiksel anlamda çalışmalarımızı yaptık. Bunun yanı sıra devre arasında aramıza katılan yeni arkadaşlarımız oldu. Onların da bize uyum sağlamasıyla bıraktığımız yerin üzerine çıkmak istiyoruz. Takımımın şu anda çalışma ortamının  üst seviyede olduğunu, arkadaşlık ortamının istenilen düzeyde olduğunu söylememiz gerekiyor. Gerçekten çok zorlu geçecek bu süreçte biz olaylara daha pozitif bakmaya çalışacağız. İnşallah bu hafta Tuzlaspor karşılaşması ile ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

 ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN GELECEK KADROMUZ VAR

Sezonların ikinci yarılarının her zaman için çok zor geçtiğini kaydeden Avcı: “Bu anlamda biz de grubumuzun lideri ile deplasmanda oynayacağımız karşılaşma ile zorlu seriye başlayacağız. Ama bu zorlukların üstesinden gelebilecek bir kadromuz var. Gerekli çalışmalarımızı yaptık, kalan süreçte de eksiklerimizi giderecek hazır olarak lige girmek istiyoruz. Oyuncularımızın sezon sonu hedefleri var. Bu hedefler doğrultusunda biz onlara elimizden geldiğince yardımcı olarak katkı sağlamak istiyoruz. Lider karşısında iyi bir başlangıç yaparak iyi bir sonuç alırsak ikinci yarıya iyi bir motivasyonla başlamış olacağız. Bu motivasyonu kazanmak istiyoruz” ifadelerini kulandı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum