Oyuncularımız takip ediliyor

Oyuncularımız takip ediliyor

Başarılı bir sezon geçiren Anadolu Selçukspor’da Teknik Direktörü Alper Avcı, oyuncularının birçok takım tarafından takip edildiğini söyledi

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, oyuncularının birçok takım tarafından takip edildiğini söyledi. Alper Avcı'nın 3-0 biten Karşıyaka maçı sonrası açıklamaları şu şekilde: "Oyuncularıma bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Özellikle Konyaspor’a hizmet eden bir yapı içerisinde kulübümüzün saygınlığını Türkiye'ye kabul ettirdiler. Sezon boyu gösterdikleri performans ve hem saha içi davranışları ile hem de mücadele etme gayretleri ile şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ettiler. Karşıyaka müsabakası bizim adımıza motivasyon anlamında yada konsantrasyon anlamında özelikle ilk yarıda zorluk yaşadığımız bir karşılaşma oldu. Bunu üzerimizden attıktan sonra ikinci yarıda biraz daha etkili olduk. Oyunu ön tarafa yıkmaya çalıştık.  Diğer yandan taktiksel anlamda da oyun içi bazı değişiklikler yaptık. Bunlarında katkısı oldu. Galibiyet için antrenör arkadaşlarımı ve oyuncularımı tebrik ediyorum.

OYUNCULARIMIZIN GELİŞİMİ SEVİNDİRİCİ

Ligde geriye kalan son iki maçta Bugsaş ve Hacettepe ile oynayacağız. Biz ligi bitirebildiğimiz en iyi noktada bitirmek istiyoruz. Karşıyaka karşısında aldığımız galibiyet ile ligi büyük ölçüde 8. sırada bitirmeyi garantiledik. Ancak bununla yetinmeyip daha üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Diğer yandan da gelecek sezonların yapılanması için çalışmalarımıza başladık.  Oynayacağımız maçları bu çerçevede düşüneceğiz. Biz bu oyuncu grubu ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Onların gelişimi bizi çok mutlu ediyor. Bu arada oyuncularımız dikkatle takip ediliyor. Son iki maçımıza da galibiyet için çıkmak istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.