Oyuncularım yıldız adayı

Oyuncularım yıldız adayı

Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alper Avcı, “Ümit Milli takıma davet edilen oyuncularımız var. Son düdüğü kadar oyuncularımız aynı ciddiyetle sahada ellerinden gelenin en iyisini vereceklerinden eminim” dedi

Deplasmanda Bugsaşspor ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor’da teknik direktör Alper Avcı, “Ümit Milli takıma davet edilen oyuncularımız var. Son düdüğü kadar oyuncularımız aynı ciddiyetle sahada ellerinden gelenin en iyisini vereceklerinden eminim” dedi.

Teknik direktör Alper Avcı antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada: “Ligin tamamlanmasına iki maçımız kaldı. Matematiksel olarak Play-Off oynamamız kalan haftalarla mümkün görünmese de sezon başından bu yana sürdürdüğümüz mücadeleyi son haftaya kadar taşımak istiyoruz. Aldığımız iyi sonuçların üzerine koyarak gitmek istiyoruz. Elbette hedefler noktasında şansımız oldukça azaldı. Doğal olarak konsantrasyon anlamında zaman zaman sıkıntılarımız oldu. Ama oyuncularımız bunun farkındalar. Sezon sonunda ne kadar başarılı olursak kendilerine geribildirim o derece farklı olacak. Şu anda Ümit Milli takıma davet edilen oyuncularımız var. Önümüzdeki dönemde açıklanacak. Diğer yandan genç oyuncularımıza birçok kulüpten tekliflerin olması sevindirici. Son düdüğü kadar oyuncularımız aynı ciddiyetle ellerinden gelenin en iyisini sahada vereceklerinden eminim dedi.

BUGSAŞ SPOR MAÇI HAZIRLIKLARIMIZ BAŞLADI

TFF 2. Lig Beyaz Grup 33. hafta karşılaşmasında deplasmanda Bugsaş Spor ile karşılaşacak takımı hazırlıklarına başladı. Karatay Belediyesi Tatlıcak tesislerimizde teknik direktörü Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Top tekniğine dayalı pas çalışmaları ile devam eden antrenmanı yarı sahada üç gurup halinde oynanan çift kale maç ile tamamlandı. Hafif sakatlıkları bulunan Mücahit Can Akçay ve İbrahim Serdar Aydın yürüyüşün ardınan çalışmaya salonda devam ederken, izinli olan Ahmet Önay antrenmana katılmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.