Otomobilin Çarptığı Kadının Yardımına Vatandaşlar Koştu

Otomobilin Çarptığı Kadının Yardımına Vatandaşlar Koştu

Taksim'de, karşıya geçmeye çalışan bir kadın, seyir halindeki otomobilin altında kaldı. Başını otomobilin ön camına vuran kadın ağır yaralandı. Yaralı kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.Kaza saat 15.00 sıralarında Taksim...

Taksim'de, karşıya geçmeye çalışan bir kadın, seyir halindeki otomobilin altında kaldı. Başını otomobilin ön camına vuran kadın ağır yaralandı. Yaralı kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu.

Kaza saat 15.00 sıralarında Taksim Meydanı Sıraselviler Caddesi girişinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Meshi Çınar (58) meydanda karşıya geçmeye çalıştı. Bu sırada seyir halinde olan Halil Yenhan Özgün yönetimindeki 34 VF6864 plakalı otomobil kadına çarptı. Başı ön cama çarpan kadın kanlar içinde yola düştü. Yaralı kadının yardımına vatandaşlar koştu. Bir kadın, yaralının şuurunu açık tutmak için konuşturmaya çalıştı. Daha sonra olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağırıldı. Polis çevre güvenliğini aldıktan sonra, sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra yaralı kadın ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çınar'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.