Otomobilde Sıkışan Sürücüyü İtfaiye Kurtardı

Otomobilde Sıkışan Sürücüyü İtfaiye Kurtardı

Konya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, altgeçitte bariyerlere çarpıp devrildi.

Konya'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, altgeçitte bariyerlere çarpıp devrildi. Kazada araç içerisinde sıkışan sürücü Ahmet Çelik'in yardıma koşan vatandaşların otomobili sallayarak düzeltmeye çalışması ise dikkat çekti.

Kaza, saat 20.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Aydınlık Altgeçiti'nde meydana geldi. İddiaya göre 42 BJZ 71 plakalı otomobili ile Yeni İstanbul Yolu üzerinden şehir merkezine giden Ahmet Çelik, altgeçitte direksiyon hakimiyetini kaybederek demir bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil devrilirken sürücü Çelik araç içerisinde sıkıştı. Ahmet Çelik'in sıkıştığını gören vatandaşlar otomobili sallayarak düzeltmeye çalıştı. Bunda başarılı olamayan vatandaşlar bu girişimlerinden vazgeçip durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bu anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa süren çalışma sonrası Ahmet Çelik'i sıkıştığı yerden kurtardı. Ambulansa alınan Çelik ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Çelik'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.