Otomobil Sulama Kanalına Uçtu; Anne Öldü, Oğlu Ağır Yaralandı

Otomobil Sulama Kanalına Uçtu; Anne Öldü, Oğlu Ağır Yaralandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde otomobil DSİ kanalına uçtu. Kazada, bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.Kahramanmaraş’tan Tarsus’a akraba ziyaretine gelen anne ile oğulun içinde bulunduğu otomobil DSİ sulama kanalına uçtu....

Mersin’in Tarsus ilçesinde otomobil DSİ kanalına uçtu. Kazada, bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

Kahramanmaraş’tan Tarsus’a akraba ziyaretine gelen anne ile oğulun içinde bulunduğu otomobil DSİ sulama kanalına uçtu. Kazada anne olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Alınan bilgiye göre; Kahramanmaraş’tan Tarsus’un Hasanağa köyünde oturan akrabalarını ziyaret için yola çıkan Mehmet Gürbüz’ün (21) kullandığı 46 HV 975 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Yunus Emre Mahallesi ile Bahçe Mahallesi'nin arasından geçen Ulubatlı Hasan Caddesi'nde arıtma tesisi yakınındaki içinde su bulunmayan DSİa kanalına uçtu. Kazada, sürücü Mehmet Gürbüz’ün annesi Nuray Gürbüz(43) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Araçta sıkışan ve yaralanan sürücü Mehmet Gürbüz ise olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Kurtarma ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralı sürücü Mehmet Gürbüz Acil 112 Acil ekiplerince Medical Park Hastanesi’ne kaldırıldı. Gürbüz’ün durumunun ağır olduğu bildirildi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.