Otogarlarda Ek Servisler De Doldu

Otogarlarda Ek Servisler De Doldu

Ramazan Bayramı'na 2 gün kala otogarlarda bayram yoğunluğu başladı. Fazla yolcu olmasından dolayı ek servisler konulan Gaziantep otogarında ikinci ek servisler de doldu.    Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşlar...

Ramazan Bayramı'na 2 gün kala otogarlarda bayram yoğunluğu başladı. Fazla yolcu olmasından dolayı ek servisler konulan Gaziantep otogarında ikinci ek servisler de doldu.

    Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşlar bayram tatiline gitmek için memleketlerine gitmeye başladı. Gaziantep Otogarı'nda da her bayram olduğu gibi bayram yoğunluğu devam ediyor. Memleketlerine gitmek isteyen vatandaşlar bir ay öncesinden bilet aldıklarını dile getirirken, yetkililer ise koydukları ek seferlerin de dolduğunu belirtti. Feridun Korhan isimli bir yolcu, "Malatya'ya gidiyorum. Antep'te öğrenciyim. Biletimi bir hafta önceden aldım. 3 kişilik yer kalmıştı. Bileti zor buldum. Başka güne bilet vermiyorlardı." dedi. Erzurum'a giden Erhan Çomaklı isimli bir yolcu ise bir ay önceden bilet aldığını söyledi.

    Otogardaki yoğunluğa dikkat çeken Ercan Babur isimli bir firma yetkilisi ise "Her bayram olduğu gibi bu bayram da otogarlar dolup taşıyor. Vatandaşlar bilet bulmada zaman zaman sıkıntı çekiyor. Batıdan geliş yoğun, bayram sonrası da batı dönüşlerimiz dolu. İnsanların mağduriyet yaşamaması için ek servisler düzenledik." dedi.

    Bayramda otobüslere rağbet çok olduğu için ek servisler koyduklarını belirten Mecit Yıldızhan isimli bir firma yetkilisi de, "Açılan ek servislerimiz de doldu. İşletmeciler şuanda üçüncü ilaveleri açmak üzereler. Vatandaşların perişan olmaması için ek servisler açıldı. Doluluk oranları şuanda yüzde 100 oranında. Allah kaza, bela vermesin. Bu bayramı inşallah kazasız, belasız atlatırız." diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.