Otogarda Bayram Hareketliliği

Otogarda Bayram Hareketliliği

Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nda bayram hareketliliği erken başladı. Kurban Bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyenler, otogarda hareketliliğe neden oldu. Kimi firmalar ek seferlerle bayram yoğunluğuna karşı tedbir alırken, bazı...

Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı'nda bayram hareketliliği erken başladı. Kurban Bayramı tatilini memleketinde geçirmek isteyenler, otogarda hareketliliğe neden oldu. Kimi firmalar ek seferlerle bayram yoğunluğuna karşı tedbir alırken, bazı firma sahipleri tatil süresinin kısa olması sebebiyle işlerin umdukları gibi olmadığından şikayet etti.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Esenler’deki Büyük İstanbul Otogarı’nda hareketlilik erken başladı. Bayramı memleketinde geçirmek isteyen vatandaşlar yola çıktı. Kimi biletini aylar öncesinden gidiş-dönüş olarak satın alırken kimileri de bilet bulma telaşı yaşadı. Otobüs firma yetkilileri, ek seferlerle yoğunluğa karşı tedbir aldıklarını aktarınken bazı firma yetkilileri kısa süreli tatil sebebiyle bilet satışlarının beklentinin altında olmasından şikayet etti.

Ailesiyle birlikte bayram tatili için Malatya'ya gitmeye hazırlanan Şükrü Aydın, "Bir ay öncesinden ayırttık ama ona rağmen sıkıntı vardı. Bayram öncesi kalabalık yollar. Havayolları da çok pahalı olduğu için otobüsle gidiyoruz. Gidiş-geliş kestik yoksa bilet bulunmuyor. Nasipse bugün gidip bayramdan sonra döneceğiz." dedi.

Bayram yoğunluğunun başladığını belirten yazıhane görevlisi İbrahim Karataş, "Üç araba iken 5 arabaya çıkarttığımız halde yine yetmiyor. Gelenlerin bilet bulma şansı yok." bilgisini verdi.

Ummadıkları bir bayramla karşılaştıklarını belirten Hasan Soylu ise şunları söyledi: "Bayram tatili kısa olduğu için fazla bir yoğunluğumuz yok. İlave yok, normal servisler tam dolmuyor. İnsanlar izin alamıyor, 4 gün için gitmek istemiyor insanlar. Çok kısa tatil."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.