Otobüste Balık İstifi 72 Kaçak Suriyeli Yakalandı

Otobüste Balık İstifi 72 Kaçak Suriyeli Yakalandı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bir otobüsün içinde balık istifi 72 kaçak Suriye uyruklu mülteci yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Süleymanpaşa’...

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bir otobüsün içinde balık istifi 72 kaçak Suriye uyruklu mülteci yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Süleymanpaşa’dan Malkara istikametine seyreden 07 JZ 009 plakalı bir otobüs, içinde kaçak göçmenlerin bulunduğu bilgisi üzerine Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekipleri tarafından takibe alındı.

Otobüsün ilçeye yaklaşması üzerine Çavuşköy Mahallesi yakınlarında kavşakta trafiği kesen güvenlik güçleri, otobüsü durdurmayı başardı. Suriyeli olduğu öğrenilen kaçakların aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 72 mülteci, yakalandıkları organizatörün kullandığı otobüsle birlikte Malkara İlçe Jandarma Karakolu’na getirildi. Yasa dışı yollarla Avrupa’ya geçmeyi planladıkları öğrenilen kaçak göçmenlerin ifade işlemleri sonrası İl Göçmen İdaresi’ne sevk edilmesi bekleniyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.