Otobüs durağında 3 araç birbirine girdi

Otobüs durağında 3 araç birbirine girdi

Alaeddin-Adliye arası yapılan tramvay hattı sebebiyle bazı yollar kapatıldı. Kapatılan yollar nedeniyle trafikte zaman zaman aksamalar oluyor

Alaeddin-Adliye arası yapılan tramvay hattı sebebiyle bazı yollar kapatıldı. Kapatılan yollar nedeniyle trafikte zaman zaman aksamalar oluyor. Mevlana Türbesi civarından gelen araçlar zaman zaman öğretmen evi bölgesine yönlendiriliyor. Bu yüzden Alaeddin otobüs durakları kavşağında büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Alaaddin bulvarına çıkmak isteyen araç sürücüleri, Alaaddin çevresinde seyir halinde olan araçlar arasında zaman zaman kazalar yaşanıyor.

Geçtiğimiz gün otobüs durağından Alaadin bulvarına çıkmak isteyen bir otobüs ile iki araç birbirine girdi. Görgü tanıklarına göre BMW ve Şahin marka iki otomobil Mazhar Babalık sokak istikametinden Alaaddin bulvarına çıkmak için hareketlendi. Bu sırada Alaaddin durağından hareket eden otobüs iki aracı sıkıştırınca üç araç birbirine girdi. Olay sonrası ölen yada yaralanan olmazken trafik bir süre kilitlendi. Olay yerine gelen polis ekipleri araçları yol kenarına çekerek inceleme başlattı.

HÂLİD ŞEN - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum