Otel tipi yerden hamam ısıtma

Otel tipi yerden hamam ısıtma

Otel tipi yerden hamam ısıtma

Türk kültürünün hijyen simgesi olan hamamların kullanımı hala yoğun bir şekilde devam etmektedir. Yalnızca temizlenme yeri olarak kullanılmayan otel tipi hamamlar aynı zamanda sosyal etkinliklerinde merkezi olmuştur. Peki kültürümüzün bu vazgeçilmez hamamları nasıl ısıtılıyor hiç düşündünüz mü? Eski zorlu ısıtma yollarının yanı sıra artık teknolojisiyle bu otel tipi yerden hamam ısıtma prosedürü oldukça güvenli, kolay ve sağlıklı bir şekilde sağlanmaktadır. Bu konforlu seçim hem müşteri memnuniyetini artırmakta hem de cep dostu olmaktadır.

Elektrikli yerden hamam ısıtma nedir?

Hamam ısıtma ile ilgili problemler geçmişten günümüze çok çeşitli yollarla çözülmeye çalışılmıştır. Ateş tünellerinin kullanımı artık yerini güvenliği ile içimizi rahatlatan Isıtmax Safemax teknolojisiyle elektrikli yerden hamam ısıtma sistemine bırakmıştır. Zemin altına şilte ve kabloların döşenmesiyle kullanılan bu sistem hassas termostatlar ve sensörler sayesinde oldukça emniyetli bir şekilde otel hamamlarını ısıtmaktadır.

Otel Tipi yerden hamam ısıtma sistemi nerelerde kullanılır?

Sıcaklık kontrolünü rahatça elinizde tutabileceğiniz, Isıtmax Safemax teknolojisiyle kolayca otellerinizin hamamında kullanabileceğiniz bu sistem aynı zamanda villa hamamlarında, spa merkezlerinde, ev hamamlarında, ticari hamamlarda da kullanılabilmektedir.

Elektrikli yerden hamam ısıtma özellikleri nelerdir?

Bu sistem sayesinde denetim sizin elinizdedir. Isıtmax otel tipi yerden hamam ısıtma diğer seçeneklere nazaran basit kurulum ve kaliteli malzemelerle her daim tercih sebebi olmuştur. Isıtmax elektrikli yerden ısıtma sistemi ile işletmenize sağlayacağınız yararlar şunlardır:

  • Kurulum maliyetleri düşük olmaktadır
  • Uygulama süreci hızlı olmaktadır
  • İşletmenin Isınma giderlerinin maliyeti minimize edilmektedir
  • Göbek taşı, hamam zemini, sırt bölgesi, oturma bölgesi gibi isteğe bağlı bölümlerin ısıları kullanıcı tarafından basitçe ayarlanabilmektedir
  • Kolay montaj ile en az tadilatla kurulum sağlanabilmektedir.

Isıtmax uygulama sürecini nasıl izlemektedir?

Özgün tasarımı ve kaliteli ürünleriyle sektörün öncüsü olan Isıtmax, profesyonel ekibiyle uygulama aşamasını oldukça konforlu ve hızlı gerçekleştirmektedir. Yılların vermiş olduğu tecrübeyle harika işler çıkaran Isıtmax geniş bir müşteri kitlesine sahiptir. Müşteri memnuniyet düzeyini her daim koruyan firma otel tipi yerden hamam ısıtma uygulaması yaparken elektrikli kabloları zemin altına sistemli bir şekilde döşemektedir. Bu işlem sonrasında alana sensörler ve termostat ekleyerek uygulama sürecini tamamlamaktadır. Tüm bu işlemler sonrasında otel tipi yerden hamam ısıtma kullanıma hazır hale gelmektedir.

 

Detaylı bilgi için:

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.