Osmangazi Belediyesi'nden Seyyarlara Sıkı Denetim

Osmangazi Belediyesi'nden Seyyarlara Sıkı Denetim

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yaklaşan bayram öncesi Kapalı Çarşı ve Hanlar bölgesinde vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için seyyar satıcıların, cadde ve sokaklarda tezgah açmalarına müsaade...

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yaklaşan bayram öncesi Kapalı Çarşı ve Hanlar bölgesinde vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için seyyar satıcıların, cadde ve sokaklarda tezgah açmalarına müsaade etmeyeceklerini söyledi.

Şehreküstü Meydanı, Fevziçakmak Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ni gezen Dündar, şunları dile getirdi: “Osmangazi Belediyesi, Ramazan ayı boyunca halkımızın Ramazanını rahat bir şekilde geçirebilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Ramazan ayının başlaması ile birlikte özellikle gıda imalatı yapılan yerlere, fırınlara, pastane ve tatlıcılara yönelik denetimlerimizi artırmıştık. Şimdi de bayram haftası, dolayısıyla çarşılarımızda bayramlık alışverişi nedeniyle büyük bir yoğunluk oluyor. Artan yoğunlukla birlikte vatandaşların güvenli ve daha rahat hareket edebilmesi için seyyar satıcıları caddelerimizden uzak tutuyoruz.”

Vatandaşların huzur ve refah içerisinde bir bayram alışverişi geçirmesi için belediye ekiplerinin denetimlerini aralıksız sürdüreceğini belirten Dündar, “Yaptığımız sıkı denetimlerle, çarşı ve hanlar bölgesindeki esnaf ve vatandaşlarımızın rahat ve güvenli alışveriş yapmalarını sağlıyoruz, olumsuz görüntüleri ortadan kaldırıyoruz. Yapılan bu kontrollerin sonucunda, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı güzel bir bayram arifesi geçiririz. Bayram öncesi gerek esnafımız, gerekse vatandaşlarımız alışverişlerini rahatlıkla yapabilirler. Denetimlerimiz bayrama kadar aralıksız sürecek.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.