Osmangazi Belediyesi’nden Okullara Destek

Osmangazi Belediyesi’nden Okullara Destek

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi, 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk günü, Dağakça İlköğretim Okulu’na kazandırılan anasınıfı, basketbol sahası, çocuk oyun gurubu ile bahçe ve çevre düzenleme çalışmalarını hizmete açtı....

Bursa merkez Osmangazi Belediyesi, 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk günü, Dağakça İlköğretim Okulu’na kazandırılan anasınıfı, basketbol sahası, çocuk oyun gurubu ile bahçe ve çevre düzenleme çalışmalarını hizmete açtı.

Çalışmalar kapsamında atıl vaziyette duran bir sınıf, ana sınıfı ve kütüphaneye dönüştürüldü. Öğrencilerin spor yapabilmeleri için okul bahçesine basketbol sahası ve fitness aletleri yapılırken; çevre düzenlemesi ve oyun grupları ile okul daha modern bir görünüme kavuşturuldu. Ayrıca perde duvar, demir korkuluk ve okul yolu asfaltlanarak öğrencilerin güvenliği sağlandı. Ayrıca öğrencilerin okula rahat bir şekilde gidip gelebilmeleri için bağlantı yolları yapıldı ve mevcut yollar asfaltlandı.

Okul bahçesinde düzenlenen açılış töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, şunları söyledi: “Osmangazi Belediyesi olarak gelişen Türkiye’nin gelecek yüzü olan gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim görebilmeleri için eğitime olan desteğimizi sürdürüyoruz. Bugüne kadar ilçemizde çevre düzenlemesinden spor ve okul alanlarına kadar pek çok konuda 200 okula destek verdik. 40 anaokuluna yeni oyun gurupları kazandırdık. Bugün de Dağakça İlköğretim Okulu’ndayız. Okulumuza kütüphane ve anaokulu sınıfı kazandırdık. Çocuklarımızın gelişimini destekleyen oyun grupları yerleştirdik. Okul bahçemize basketbol sahası yaptık. Okulumuzun sosyal yaşamını canlandıracak bahçe ve çevre düzenlemesini gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak için perde duvar ve demir korkuluk örerek Osmangazi’ye yakışır bir eğitim yuvası oluşturduk. Çocuklarımıza ve eğitimcilerimize hayırlı olsun.”

Dağakça Mahallesi Muhtarı Kadir Yıldız da Osmangazi Belediyesi’nin hizmetleri ile çocukların yeni eğitim-öğretim yılına çok daha mutlu başladığını belirterek, Dündar’a teşekkür etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.