Osman Durmuş mücadeleden memnun

Osman Durmuş mücadeleden memnun

Sarayönü Belediyespor teknik direktörü Osman Durmuş, Karaman Belediyespor maçı sonrası oyuncuların saha içindeki mücadelesinden memnun olduğunu ifade etti.

Basit bir hata sonucu yenen golün ve çıkan kırmızı kartın planlarını bozduğu kaydeden teknik adam yaptığı açıklamada, "Planlarımızda kolay gol yememek, rakibe pozisyon vermemek vardı ama yediğimiz hatalı bir gol, gördüğümüz kırmızı kart sonucunda rakibimiz önemli bir avantaj yakaladı. İlk yarıyı rakibimiz hemen hemen tek pozisyonla tamamladı. İkici devre risk alan taraf olduk. On kişi olmamıza rağmen geriye çekilmek yerine biraz daha öne çıktık. Bu arada rakibe pozisyonlar verirken bizde pozisyonlar bulduk. Rakip skoru farklı bir yere taşıyabilirdi. Biz de kazanabilirdik" dedi.

Kadromuzda şu anda değerlendiremedikleri 4 oyuncu olduğuna dikkat çeken Durmuş, "Onlarda takıma dahil olduğunda daha güçlü bir ekip olacağız. Bugün ki maçta saha içinde verilen mücadeleden çok memnunum. 10 kişi kalan takımım taktik olarak kendilerine verilen vazifeyi yerine getirdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.