Osman Ciğer'e yeni görev

Osman Ciğer'e yeni görev

Karatay Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Osman Ciğer Karatay Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Osman Ciğer, Karatay Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı. Konya Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevlerinde Hasan Kılca’ya sürekli refakat eden ve onunla birlikte çalışan Osman Ciğer, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Karatay Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Hasan Kılca ile birlikte Karatay Belediyesi’ne geçmişti.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın a takımında yer alan Osman Ciğer, 1 yıla yakın bir süredir de Başkan Kılca’nın Özel Kalem Müdürü olarak görev yapıyordu. Osman Ciğer, Karatay Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı. Başkan Yardımcısı Osman Ciğer, Basın Yayın Müdürlüğü, Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür İşleri Müdürlüğü, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Özel Kalem Müdürlüğü’nden sorumlu olacak. Merhaba Gazetesi olarak Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ciğer’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

osman_ciger.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.