Oses Çiğköfte'den Fidancı'ya hayırlı olsun ziyareti

Oses Çiğköfte'den Fidancı'ya hayırlı olsun ziyareti

Oses Çiğköfte Konya Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Konya İl Müdürlüğü'ne atanan Abdurrahman Cüneyd Fidancı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Konya'da Oses Çiğköfte'nin üretim tesislerini yöneten Şirketin Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal, sıcak, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette misafirperverliğini esirgemeyen İl Müdürü Abdurrahman Cüneyd Fidancı'ya teşekkür etti ve "Ziyaretimizde Sayın İl Müdürümüz Fidancı'nın her zaman söylenen, 'Huzur Şehri Konya' vurgusunu sohbetimizde belirtmesi Konyalı bir girişimci olarak bizleri ayrıcı gururlandırmıştır" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Abdurrahman Cüneyd Fidancı da Oses Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Uysal'a teşekkür etti.

Ziyaretin sonunda Mustafa Uysal, İl Müdürü Abdurrahman Cüneyd Fidancı'ya Oses Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar'ın gönderdiği çiçeği takdim ederek selamlarını da iletti. İl Müdürü Fidancı ise konuşmasında, "Girişimci gururlarımızın başında gelen Oses Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Osman Yaşar'a çiçek ve tebrik mesajı için ve Sayın Mustafa Uysal'a da nazik ziyareti için çok teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.