Ortaklarına Kurşun Yağdırdı: 3 Öldü

Ortaklarına Kurşun Yağdırdı: 3 Öldü

Ümraniye’de 4 ortak alacak verecek meselesi nedeniyle kavga etti. Tartışma sonucu ortaklardan birisi belindeki silahı çekerek, 3 arkadaşına kurşun yağdırdı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları...

Ümraniye’de 4 ortak alacak verecek meselesi nedeniyle kavga etti. Tartışma sonucu ortaklardan birisi belindeki silahı çekerek, 3 arkadaşına kurşun yağdırdı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Vurulan 3 şahıs, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cenazeler otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay gece saat 24.00 sıralarında Cemil Meriç Mahallesi, Cemil Meriç Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre daha önce su pazarlama işi yapan Hamdi G., Recail Baş, (39), Adem Baş (40) ve Murat Genç aralarındaki anlaşmazlığı çözmek için buluştu. Bir süre oturup konuşan şahıslar arasında daha sonra kavga çıktı. Bu sırada zarara uğratıldığını ve ekonomik olarak çöktüğünü belirten Hamdi Gençer, belindeki silahı çekerek eski ortaklarına ateş etti. Hamdi G.'in silahından çıkan kurşunlarla Recail Baş, Adem Baş ve Murat Genç yere yığıldı. Olayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri şahısları çevredeki hastanelere kaldırdı. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren Hamdi G. ise olay yerinden yaya olarak kaçtı. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Recail Baş, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Adem Baş ve Özel Erdem Hastanesi’ne kaldırılan Murat Genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanede yapılan ilk incelemede Adem Baş ve Recail Baş’ın vücuduna 6’şar kurşun isabet ettiği belirlendi. Eski ortaklarına kurşun yağdıran Hamdi G.’in halen firarda olduğu belirtildi. Polis, kaçan zanlıyı yakalamak için geniş çaplı inceleme başlattı.

Hastanedeki işlemleri tamamlanan cesetler ise otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.