Organizasyonun adı duran top

Organizasyonun adı duran top

Torku Konyaspor yeni sezonun iki maçında organize atak geliştirmekte zorluk çekerken topladığı 2 puanın golleri duran top organizasyonundan geldi. Kartal’ın attığı 2 golde de defans oyuncularının imzası olması dikkat çekti

Spor Toto Süper Ligde yeni sezonun 2 haftası geride kalırken Torku Konyaspor 2 haftada 2 puan topladı. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonunun açılış maçında sahasında Akhisar Belediyespor ile karşılaşan Torku Konyaspor rakibi karşısında önce 1-0 geriye düştü. Rakibi karşısında pozisyon üretmekte ve organize atak geliştirmekte zorlanan Torku Konyaspor aradığı golü bir duran top organizasyonunda buldu.  79. dakikada sol kanattan Meha’nın kullandığı köşe atışında kale önünde topa iyi yükselen  yeşil-beyazlı ekibin yeni transferi Dossa Junior’un  kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. Torku Konyaspor bu golle sezonun ilk maçında sahasından 1 puanla ayrıldı.

AYNI SAHNE KAYSERİ’DE YAŞANDI  

Sezonun ilk maçında Akhisar Belediyespor karşısında organize atak geliştirmekte sıkıntı yaşayan Torku Konyaspor  2. Haftada Kayseri deplasmanında oynadığı maçta da sıkıntı yaşadı. Yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında organize atak geliştirme adına sıkıntı yaşarken  rakip Kayserispor Torku Konyaspor’un kalesine organize şekilde gelerek 1-0 öne geçti. oyun anlamında Akhisar maçındaki sahneyi yaşayan yeşil-beyazlı ekip  kayseri karşısında da beraberlik golünü duran toptan ve bir defans oyuncusu ile buldu.  Torku Konyaspor  ilki iki haftada 2 duran toptan bulduğu  gollerle 2 puan topladı.

OYUN YOK AMA ASİST VAR

Torku Konyaspor’un bu sezon Almanya Bundesliga 2 takımlarından Paderborn’dan transfer ettiği Arnavut oyuncu Alban Meha oyun anlamında  henüz istenileni veremezken duran toplarla yaptığı asistlerle takımına 2 puan kazandırdı.  Geçen hafta Akhisar Belediye karşısında yeni sezonun ilk golünü atan Dossa’ya köşe vuruşundan asist yapan Meha, bu hafta da stoper Vukovic’e gol attırarak asist sayısını 2’ye çıkardı. 

GOLLER DEFANSTAN

Rakipleri karşısında pozisyon üretmekte ve organize atak geliştirmekte zorlanan Torku Konyaspor aradığı golleri duran top organizasyonlarından buldu. Bu gollerde asistleri orta saha oyuncusu Alban Meha yaparken goller ise  stoperler Dossa Junior ve Jagos Vukovic’ten geldi.  Akhisar maçında  Meha’nın kullandığı köşe atışında kale önünde topa iyi yükselen  yeşil-beyazlı ekibin yeni transferi Dossa Junior’un  kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. Kayseri karşısında ise yine  kazanılan serbest vuruşu kullanan Meha'nın ceza sahasına yaptığı ortada topa yükselen Vukovic'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu.

GALATASARAY MESAİSİ BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Kayserispor deplasmanından bir puanla dönen Torku Konyaspor, Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Torku Konyaspor, lig'in 3. haftasında, 29 Ağustos Cumartesi günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, Kayserispor mücadelesinde ilk 11'de forma giyen futbolcular, yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular da pas çalışması ve çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Yeşil-beyazlı takımın BUGÜN izin yapacağı,  Salı günü hazırlıklara devam edeceği belirtildi.

 FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum