Ordu'da çatışma! 6 PKK'lı öldürüldü

Ordu'da çatışma! 6 PKK'lı öldürüldü

Ordu’nun Mesudiye İlçesi ile Sivas Koyulhisar sınır hattında güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında bu gece çatışma çıktı.

ORDU'nun Mesudiye İlçesi ile Sivas’ın Koyulhisar sınır hattı bölgesindeki kırsal alanda bir grup PKK’lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı, 6 teröristin etkisiz hale getirildi.

Ordu’nun Mesudiye İlçesi ile Sivas Koyulhisar sınır hattında arama-tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında bu gece çatışma çıktı. Yoğun sis ve yağmurun hakim olduğu bölgede çıkan çatışmada 6 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Sevk edilen takviye birliklerle abluka altına alınan bölgede zaman zaman çatışmaların sürdüğü kaydedildi.

Ordu’nun Mesudiye İlçesi’nde geçen 31 Temmuz’da PKK’lı teröristlerle, güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit olmuş, 2 asker de yaralanmıştı.

Çatışmanın ardından kaçan terörist grubun etkisiz hale getirilmesi amacıyla Ordu’nun Gölköy-Mesudiye ilçeleri ile Tokat sınır hattında geniş kapsamlı arazi arama-tarama çalışması başlatılmış ve 1 PKK’lı terörist etkisiz hale getirilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.