Önemli galibiyet

Önemli galibiyet

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü baş antrenörü Aziz Bekir maç sonu yaptığı açıklamada 18 sayı geriden gelerek çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol Kulübü’nde  iç sahada İstanbul Büyükşehir Belediyesi karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Zorlu geçen karşılaşma sonrasında değerlendirmelerde bulunan Torku Konyaspor Basketbol Kulübü baş antrenörü Aziz Bekir, ikinci yarıda bulunan üç sayılık basketlerle geri dönmeyi başardıklarını belirterek, "İBB Avrupa Ligi seviyesinde bir basketbol oynarken sertlik seviyesini de gerçekten çok yukarıda tutuyorlar. Açıkçası ilk yarıda bize potayı göstermediler. 18 sayı geriye düşerek ikinci yarıya başladık. Bu sırada bulduğumuz üç sayılık basketler maçta geri dönüşü sağladı. İlk yarıdaki baskı üzerimizden kalkınca ve üçüncü periyotta dengeyi kurduk ve son periyotta da kontrolü ele geçirerek gerçekten çok değerli ve önemli bir galibiyet aldık. Bir ara 8 sayı farkla öne geçtiğimiz sürede 18 sayı geride olduğumuzu da düşünürseniz 26 sayılık bir fark elde ettik. Oyuncularım büyük iş başardı" dedi.

AZİZ BEKİR TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Kendilerini böyle zorlu bir maçta Selçuklu Spor Salonu'na desteklemeye gelen taraftarlara da teşekkür eden Bekir; "Şimdi deplasmanda oynayacağımız Rönesans TED Ankara Kolejliler maçına odaklandık. Onların da acil bir galibiyete ihtiyaçları var. Eğer böyle bir rakibe karşı deplasman galibiyeti alabilirsek, son 9 hafta için güzel şeyler konuşabilir, daha keyifli maçlar oynayabiliriz. Takımımız toparlandı, kötü günleri geride bıraktık, belki de kimsenin beklemediği bir sürpriz yaparız" diyerek sözlerini noktaladı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.