Ön libero  alarmı

Ön libero alarmı

Atiker Konyaspor'da Çaykur Rizespor maçında sakatlanan Ali Çamdalı Yeşil-beyazlı yönetim transferde daha hızlı hareket etmesine neden oldu. Konyaspor’un bu transferi birkaç güne kadar sonlandırması bekleniyor

Bu sezon 3 kulvarda mücadele edecek olan temsilcimiz Atiker Konyaspor'da ön libero transferi  arayışı hız kazandı Son oynanan Çaykur Rizespor maçında ön libero sıkıntısı çeken Atiker Konyaspor'da, transfer çalışmaları hız kazandı. Yeşil-beyazlı yönetim Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman'ın raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Temsilcimizde ilk hedef ön libero transferi. Ön libero transferinin ardından yeşil-beyazlı yönetim her iki kanatta oynayabilen bir oyuncu transfer etmeyi planlıyor.

TEKNİK HEYETİ ZORA SOKTU

Atiker Konyaspor'da ön libero sıkıntısı devam ediyor. Son oynanan Çaykur Rizespor maçı öncesi Ali Çamdalı'nın sakatlanması, teknik heyeti zora soktu. Atiker Konyaspor, Çaykur Rizespor maçında ön libero mevkiinde büyük sıkıntı yaşadı.  Rize deplasmanında ön libero mevkiinde  Volkan Fındıklı ve Amir mücadele etti. Teknik direktör Aykut Kocaman, stoper olarak görev yapan Volkan’ı geçtiğimiz sezondan itibaren ön libero oynatmaya başlamıştı. Kocaman bu sezonda hazırlık maçlarında stoper mevkiinde oynayan Abdülkerim Bardakçı'yı  ön liberoda denedi.

GİRİŞİMLER BAŞARISIZ OLDU

Ön libero transferi konusunda oyuncu arayışlarını hızlandıran Atiker Konyaspor yönetimi,  Aykut  Kocaman'ın istediği isimlerden biri olan ve ön libero mevkiinde oynayan Taras Romanchuk, girişiminde başarısız oldu. Polonya Ligi'nde oynayan futbolcunun yönetimiyle görüşen yeşil-beyazlı yönetim, olumsuz yanıt aldı. Atiker Konyaspor yönetimi  Taras Romanchuk transferi konusunda noktayı koydu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum