Şevki Çobanoğlu

Şevki Çobanoğlu

Ömer Lütfi Ersöz ve "Damıtılmış Damlalar" Kitabı

Ömer Lütfi Ersöz ve "Damıtılmış Damlalar" Kitabı

Ömer Lütfi Ersöz, 1962 yılında, Konya İlinin, Akören ilçesinde doğmuş. Konya İmam Hatip Lisesi’nden mezun olmuş. Yüksek tahsilini Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde tamamlamış. Türkiye’nin değişik yerlerinde öğretmenlik ve yöneticilik yapmış. Şu anda Konya Otogar Müdürü olarak görev yapıyor. İlahiyatçı-Eğitimci ve Yazar. Konya’da mahalli olarak yayın yapan “Yeni Konya Gazetesi”nde makaleler yazıyor.
Ömer Lütfi Ersöz ile Konya’da tanıştım. Tanışmamızdan sonra kısa sürede dostluğumuz gelişti. Kendisini işyerinde zaman zaman ziyaret ettim. Her ziyaretimde dostça bir davranış içinde olduğunu gördüm. Ömer Lütfi Ersöz, insanlara samimi duygularla yaklaşan, herkesle ilgilenen, gönül kırmayan, gönül yapan, güleç yüzlü, hoşgörülü ve candan bir dost. Gayretli, çalışkan, ilim, hikmet sahibi, gönül ehli ve güçlü bir kalem.
Ömer Lütfi Ersöz, ilk eseri olan “Damıtılmış Damlalar” kitabını yayımlayarak okuyucunun karşısına çıktı. Eserden bir adet bana da hediye etti. Kitabı baştan sona zevkle okudum ve faydalandım. “Damıtılmış Damlalar” kitabı, dini, tarihi, kültürel ve sosyal pek çok konunun ele alındığı, sade bir anlatımla yazılmış makalelerden oluşmaktadır. Kitap, ilim ve hikmet sözleri ile doludur. Kitabı okuyan okuyucu her makaleyi okudukça o konu hakkında özlü ama doyurucu bilgilere sahip olmaktadır. “Damıtılmış Damlalar” içerdiği konular itibarıyla sahasında başvurulacak bir başucu kitabıdır.
 “Damıtılmış Damlalar”ın “Önzöz’ünde Ömer Lütfi Ersöz, “Bu eserimde; özden gelen sözlerimi aktarıp, gerçeklerle yüzleşmemize yardımcı olması düşüncesiyle, gönül köprüsü oluşturarak, şuura yolculuk yapmamızı ve damıtılmış damlalar halinde dualarınızla birlikte hakikatlere ulaşalım istedim” demektedir.
Ömer Lütfi Ersöz’ü “Damıtılmış Damlalar” kitabından dolayı tebrik eder, daha nice eserler vermesini Allah (c.c.)’tan niyaz ederim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Şevki Çobanoğlu Arşivi

Vergi

31 Mayıs 2014 Cumartesi 06:00
SON YAZILAR