Ömer Ali'den fedakarlık

Ömer Ali'den fedakarlık

Süper Lig'in 5.haftasında Atiker Konyaspor evinde ağırladığı Akhisarspor'u 2-0 mağlup etti.

Süper Lig'in 5.haftasında Atiker Konyaspor evinde ağırladığı Akhisarspor'u 2-0 mağlup etti. Maçta büyük fedakarlık yaparak çıkan Ömer Ali attığı golle takımını öne geçirirken gole sevinmeyerek gözyaşlarına boğuldu. Maçtan sonra teknik heyet ve takım arkadaşları bu galibiyeti Ömer Ali'ye hediye etti.

BENİM ADIMA ZOR BİR MAÇTI

Akhisarspor maçı sonrasında duygularını açıklayan  Ömer Ali Şahiner, “Benim adıma zor bir maçtı. Maçtan bir gece önce dedem vefat etti. Gece geç saatlerde kampa katıldım. Ama profesyonelim ve sahada takımımın kazanması adına elimden geleni vermek zorundaydım. Çıktım ve iyi mücadele ettiğime inanıyorum. Gol atmam inanılmaz bir duygu yoğunluğu yaşamama neden oldu. Yanımda olan başta takım arkadaşlarım ve teknik heyetimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Golümü ve bu galibiyeti çok sevdiğim rahmetli dedeme armağan ediyorum. Mekanı cennet olsun” şeklinde konuştu.

PROFESYONEL DAVRANDI

Ömer Ali ile ilgili maç sonrası açıklamalarda bulunan Reşit Akçay ise, Ömer Ali Şahiner’in maçtan önceki gece dedesinin vefat haberini almasına rağmen bugün sahada elinden gelenin en iyisini yaptığını sözlerine ekleri. Akçay, “Kendisi tam bir profesyonel gibi davrandı ve bunu da sahadaki mücadelesiyle herkese gösterdi. Konya şehri ve Konyaspor camiası böyle düzgün karakterli bir değere sahip olduğu için gurur duymalı. Ömer Ali’ye ve ailesine başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.