Ömer Ali: 3.lük bizim

Ömer Ali: 3.lük bizim

Ömer Ali Şahiner, "En yakın rakibimizle puan farkını 10'a çıkarttık. Bu saatten sonra 3.lüğü kimseye kaptırmayız." dedi.

Çaykur Rizespor maçında iki asistle skora katkı sağlayan ve oynadığı futbol ile büyük beğeni toplayan Torku Konyaspor'un başarılı futbolcusu Ömer Ali Şahiner, ligde üçüncülüğü bu saatten sonra kimseye kaptırmayacaklarına inandığını söyledi.

Torku Konyaspor'un 3-1 kazandığı Çaykur Rizespor maçının öncesinde Başakşehir'in puan kaybetmesinin oynayacakları maçın önemini daha da arttırdığına işaret eden Ömer Ali Şahiner, "Alacağımız 3 puan ligin bitimine 4 hafta kala konumumuz adına önemli bir avantaj gibi gözüküyordu. Sanırım bu saatten sonra yerimizi kolay kolay bırakmayız. O anlamda çok değerli ve kritik bir galibiyet oldu. Bireysel performans olarak kaçırdığım bir çok pozisyon var ama diğer taraftan 2 tane asist yaptım. Sanırım bu taraftan kendimi affettirdim. Gol yapabileceğim pozisyonlar vardı. Ama kendi adıma bir şanssızlık, beceriksizlik oldu. Fakat 2 asist yapmak mutluluk verici. Takım arkadaşlarımı, bizleri desteklemeye gelen ve dualarını eksik etmeyen taraftarlarımızı tebrik ediyorum ve hepsine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu yolumuzda devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.