Olympiakos'dan skandal karar!

Olympiakos'dan skandal karar!

Olympiakos Hentbol Takımı, asker selamı verdiği için milli oyuncu Durmuş Ali Tınkır'ın sözleşmesini feshetti. AEK'te forma giyen Yunus Özmusul da kadro dışı bırakıldı.


Yunanistan ekibi Olympiakos, Hentbol Milli Takımımız'ın önemli oyuncularından Konyalı oyuncu Durmuş Ali Tınkır'ın sözleşmesini milli maçta asker selamı verdiği için feshetti. 

YUNUS DA KADRO DIŞI BIRAKILDI
Yunanistan'ın AEK takımında kalecilik yapan Yunus Özmusul da asker selamı verdiği için kadro dışı bırakıldı. AEK, Yunus Özmusul hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı.

BELÇİKA MAÇINDA ASKER SELAMI VERMİŞLERDİ
Durmuş Ali Tınkır ve Yunus Özmusul, 2021 Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 4. Grup son maçında Türkiye'nin Belçika'yı 33-24 mağlup ettiği karşılaşma sonunda asker selamı vermişti.

 

olympiakos-asker-selami-veren-durmus-ali-tinkir-12566744_1521_o.jpg

DURMUŞ ALİ TINKIR KİMDİR?

17 Mart 1994 yılında Konya’da dünya geldi. Konya Selçuk altyapısından yetişen Durmuş Ali daha sonra Selka Eskişehir hentbol takımına transfer oldu burada yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Tınkır Ali milli takıma yükselme başarısı yakaladı. Milli takımdan ise Yurt dışına transfer oldu. Yunanistan’ın Olympiakos takıma transfer olan Durmuş Ali yaptığı asker selamından sonra takımdan ayrıldı. Şimdi ki durağı ise henüz açıklanmadı.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum