Öldürülen Suruç Eski Belediye Başkanı Ve Oğlu Toprağa Verildi

Öldürülen Suruç Eski Belediye Başkanı Ve Oğlu Toprağa Verildi

Silahlı saldırı sonucu öldürülen Suruç eski belediye başkanı Salih Tekinalp ve oğlu Sinan Tekinalp, yapılan adli işlemlerinin ardından Suruç’ta toprağa verildi. Cenazeye binlerce yakını katıldı.Dün Aligör Mahallesi yakınlarında kurulan...

Silahlı saldırı sonucu öldürülen Suruç eski belediye başkanı Salih Tekinalp ve oğlu Sinan Tekinalp, yapılan adli işlemlerinin ardından Suruç’ta toprağa verildi. Cenazeye binlerce yakını katıldı.

Dün Aligör Mahallesi yakınlarında kurulan pusu sonucu öldürülen Suruç eski belediye başkanı Salih Tekinalp ve veteriner oğlu Sinan Tekinalp’in cenazeleri, Adli Tıp'ta yapılan otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına verildi. Baba - oğulun cenazesi Suruç’a bağlı Karadut Mahallesi'ne getirildi. Kalabalığın camiye sığmaması üzerine cenaze namazı mahalle mezarlığının yanında bulunan boş arazide kılındı. Cenaze törenine Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Belediye Başkanı Orhan Şansal’ın yanı sıra binlerce yakını katıldı.

Eski Belediye Başkanı Salih ve oğlu Sinan Tekinalp dün Şanlıurfa’dan Suruç’a dönerken Aligör Mahallesi girişinde pusuya düşürülmüş, açılan çapraz ateş sonucu baba-oğul öldürülmüştü. Başkan Tekinalp’a 4 ay önce de bir suikast girişimi olmuştu. Ancak failleri bulunamamıştı. Daha önceki saldırı esnasında silaha susturucu takıldığı ve faillerin Şırnak plakalı bir araçla bölgeden uzaklaştıkları iddia edilmişti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.