Öldürülen Avukat İle Eşinin Katil Zanlısı Oğul Suçlamaları Kabul Etmedi

Öldürülen Avukat İle Eşinin Katil Zanlısı Oğul Suçlamaları Kabul Etmedi

Adana’da villasında bıçaklanarak öldürülen avukat Yüksel Pişkin (50) ve eşi Nilay Pişkin (48)’in katil zanlısı olarak gözaltına alınan oğul A.İ.P.(30) sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’nce tutuklandı. Şüpheli A.İ.P. emniyet,...

Adana’da villasında bıçaklanarak öldürülen avukat Yüksel Pişkin (50) ve eşi Nilay Pişkin (48)’in katil zanlısı olarak gözaltına alınan oğul A.İ.P.(30) sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’nce tutuklandı. Şüpheli A.İ.P. emniyet, savcılık ve nöbetçi mahkeme aşamalarında cinayet suçlamalarını kabul etmedi. Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgusundan sonra öğleden önce cumhuriyet savcılığına çıkarılan A.İ.P. tutuklama istemiyle nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi hakimine gönderildi.

Hakimin dosyayı incelemesi sırasında adliye koridorunda eli kelepçeli şekilde bekletilen A.İ.P. bir ara simit yedi. Daha sonra yoğun güvenlik tedbirleri altında hakimin karşısına çıkan zanlı, saldırgan tavırlarıyla dikkat çekti. Bağırarak, hakkındaki iddiaları reddeden A.İ.P. taşkın davranışları sürünce, hakim karar sırasında mahkeme salonu dışına çıkarttı. Burada polislerin ve yakınlarının çabalarına rağmen öfkeli hali süren zanlı sakinleşmeyince adliye nezarethanesine indirildi.

Konuşmalarında, “Nerede suç aleti? Bir suç aleti bulamadınız? Şahitler nerede? Bir tek tanık bile yok? Bunu kamuoyuna nasıl açıklayacaksınız?” sözlerini sarf eden A.İ.P. tutuklama kararına tepki gösterdi.

AK Partili arkadaşlarına da sinirlenen A.İ.P, “Neredesiniz AK Partililer? Oyunuzu AK Parti’ye vermeyin.” dedi. Kendisiyle ilgili elde bir kanıtın bulunmadığını savunan A.İ.P., kalp krizi geçirmesi halinde bunun sorumlusunun mahkemenin olacağını belirtti. “Annemi, babamı öldürdüğümü kim gördü?” diye gözyaşı döken A.İ.P. “Bırakın onların mezarına gideyim. Adalet istiyorum.” şeklinde konuştu.

Adliyede zanlıyı yalnız bırakmayan Mekedonya'daki üniversitede Hukuk Fakültesi'nde okuyan kardeşi Taha Pişkin ise ağabeyinin hiçbir sağlık sorunun olmadığını kaydetti. A.İ.P.’nin Çağ Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olduğunu dile getiren Taha Pişkin, “Onun bu cinayeti işlemesi mümkün değil. Ağabeyim aynı zamanda AK Parti Gençlik Kolları üyesidir. Babamın yanında katip olarak çalışıyordu. Hiçbir sağlık problemi yoktur.” diye konuştu.

Tutuklama kararı verilen zanlı A.İ.P. sıkı güvenlik tedbirleri altında cezaevine gönderildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.