Olabilirde Olmayabilir de

Olabilirde Olmayabilir de

Anadolu Selçukspor’da teknik direktörlük konusu belirsizliğini koruyor.

Torku Konyaspor  Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy Anadolu Selçukspor’da teknik direktörlük konusunda henüz karar vermediklerini ve konunun 10 gün içerisinde netlik kazanacağını söyledi. Aksoy, “Abdurrahman Baysangur olabilir de olmayabilir de” dedi.   

Anadolu Selçukspor’da  teknik direktörlük belirsizliği devam ediyor.  Anadolu Selçukspor yönetimi Torku Konyaspor yönetimini n kararlarını bekliyor.  Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy Anadolu Selçukspor ile ilgili çalışmaların sürdüğünü yeni sezonun politikasını belirlediklerini ifade etti.

HENÜZ KARAR VERMEDİK

Selçuk Aksoy Anadolu Selçukspor’un teknik direktörlük konusunda henüz bir karar vermediklerini  söyledi.  Aksoy, “ Teknik direktörlük konusu 10 gün içerisinde netlik kazanacak. Abdurrahman  Baysangur’la  devam ederiz de diyemem etmeyiz de diyemem olabilir de olmayabilir de. Konyalı bir teknik adam da olabilir dışardan da bir teknik adam olabilir.  Tüm bu soruların cevapları on gün içeresinde  netlik kazanacak” dedi.

HEDEFLİ BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ

Aksoy yeni sezonda Anadolu Selçukspor’un hedefli bir takım olacağını yaş ortalamasının 24’ün altında olacağını ifade etti.  Selçuk Aksoy, “ Anadolu Selçukspor yeni sezonda hedefli bir takım olacak.  Konyaspor olarak oyuncu konusunda destek vereceğiz.   Anadolu’ya 3-4 oyuncu vereceğiz gerektiği takdirde çok yaşlı olmamak şartı ile transfer yapabiliriz.  Yaş ortalaması 24’ü geçmeyecek bir  ekip oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.

ALTYAPILAR KOORDİNELİ ÇALIŞACAK

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu  Selçuk Aksoy  Konyaspor ve Anadolu Selçukspor alt yapılarının koordineli çalışacaklarını ifade etti. Aksoy Torku Konyaspor alt yapısında revizyona gittiklerini ve yeni yapılanma ile birlikte iki ekibin koordineli çalışmayı hedeflediklerini söyledi. 

Aksoy, “ Torku Konyaspor alt yapı antrenörlerinin tam gün mesaili çalışacak ve beden eğitimi öğretmeni antrenörler  alt yapıda görev almayacak. Anadolu Selçukspor da ise alt yapıda beden eğitimi öğretmenleri görev alabilir. Biz iki ekibimizin alt yapılarının koordineli çalışmasını istiyoruz. Torku Konyaspor’un alt yapısının hedefi Anadolu Selçukspor A takımına oyuncu vermek olacak.  Anadolu Selçukspor da bu oyuncuyu Torku Konyaspor’a hazırlayacak” diye konuştu.  

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.