Okur, İYİ Parti'den adayı adayı oldu

Okur, İYİ Parti'den adayı adayı oldu

Nurdoğan Okur İYİ Parti il Başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla, İYİ Parti'den 26 Haziranda yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerinde Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Basın toplantısına İYİ Parti Konya İl Başkanı Mustafa İnci, İl yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili aday adayları ve partililer katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve yapılan duadan sonra konuşan İYİ Parti Konya İl Başkanı Mustafa İnci, “Amacımız ortak akıl ve demokratik ilkeler doğrultusunda seçim sürecini götürmektir. Partimizden milletvekili aday adayı olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.  Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Nurdoğan Okur ise hükümetin yanlışlarını eleştirerek, “Ülkemizin son yıllarda yaşadığı sıkıntılar, dış politikadaki omurgasızlık ve kavgacı görüntü, üretimin ve ihracatın bittiği, işsizliğin tavan yaptığı, korku siyasetinin korkunç boyutlara ulaştığı ve tek adam rejiminin ülkeye büyük zararlar vereceğini gördüğüm için, İYİ Parti'nin de bu gidişata dur diyecek tek parti olduğuna inandığım için milletvekilliği aday adaylığına müracaat ettim. Buradan CHP ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Ülkemizdeki tek adam yönetiminin önünü kesmek için ellerinden geleni yaptılar. Bugüne kadar bana destek veren ve her zaman yanımda olan bütün partililerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 NURDOĞAN OKUR KİMDİR?

1966 yılı Karapınar ilçesi doğumlu olan Nurdoğan Okur, Üniversite mezunu olup, MHP’de Karapınar, Meram ilçelerinde yöneticilik ve başkanlık yaptı. İYİ Parti Konya Teşkilatlardan sorumlu il Başkan yardımcısı iken görevinden ayrılarak Milletvekili aday adayı oldu. Evli ve iki çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.