Oktay Usta Adliye Önende Bekleyen Polis Yakınlarına İftar Verdi

Oktay Usta Adliye Önende Bekleyen Polis Yakınlarına İftar Verdi

Yemek programı yapımcısı Oktay Usta, Çağlayan Adliyesi önünde bekleyen polis yakınlarına iftarlık dağıttı. Ezan okunduktan sonra ailelerle birlikte dua eden Oktay Usta, iftarını polis yakınları ile birlikte açtı. 17-25 Aralık yolsuzluk...

Yemek programı yapımcısı Oktay Usta, Çağlayan Adliyesi önünde bekleyen polis yakınlarına iftarlık dağıttı. Ezan okunduktan sonra ailelerle birlikte dua eden Oktay Usta, iftarını polis yakınları ile birlikte açtı.

17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarını yapan polis ekiplerine yönelik yapılan sahur vakti operasyonun ardından, Vatan Emniyet binasında sorgulanan polisler Çağlayan Adliyesine sevk edildi. Gözaltındaki polis yakınları da adliye önündeki park alanında toplanarak yakınlarına destek verdi.

Alana gelen yemek programı yapımcısı Oktay Usta, kurduğu stant ile polis yakınlarına iftarlık dağıttı. Oktay Usta'ya haber spikeri Asım Yıldırım da yardımcı oldu. Yemekleri ailelere dağıtan Asım Yıldırım ve Oktay Usta, ezanın okunması ile birlikte dua ederek ailelerle birlikte iftar yaptı. İftar öncesinde gözaltındaki polis yakınları cevşen okuyarak dualar ettiler.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.