Okmeydanı’nda Yasadışı Gösteriye Müdahale

Okmeydanı’nda Yasadışı Gösteriye Müdahale

Okmeydanı’nda yasadışı gösteri yapan gruba polis müdahale etti. Maskeli şahıslar, polise Molotof, havai fişek ve taşla saldırdı. Polis grubu, biber gazı ve plastik mermi ile dağıttı.Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Piyalepaşa ve Mithatpaşa...

Okmeydanı’nda yasadışı gösteri yapan gruba polis müdahale etti. Maskeli şahıslar, polise Molotof, havai fişek ve taşla saldırdı. Polis grubu, biber gazı ve plastik mermi ile dağıttı.

Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Piyalepaşa ve Mithatpaşa Caddesi’nde barikat kuran maskeli bir grup, yolu trafiğe kapattı. Güvenlik önlemi alan polis ekiplerine Molotof, taş ve havai fişekle saldıran gruba polis, biber gazı ve plastik mermi ile müdahale etti. Ara sokaklara kaçan göstericilerle polis arasındaki çatışma uzun süre devam etti. Polis, atılmaya hazır Molotof bombaları da ele geçirdi. Bazı vatandaşlar olaylar sırasında işyerlerinin kepenklerini kapatarak olay yerinden uzaklaştı. Terör örgütü yandaşlarının attığı Molotoflar sebebiyle bazı işyeri ve araçlarda hasar oluştu. Polis helikopteri de havadan müdahaleye destek verdi.

Okmeydanı’ndaki gerginlik devam ediyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.