Okçuluğun Kalbi Adana’da Atacak

Okçuluğun Kalbi Adana’da Atacak

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 5-7 Aralık tarihleri arasında Türkiye Salon Okçuluk Şampiyonası’nın Adana’da gerçekleştirileceğini söyledi.Hadi, Adana tarihinde ilk kez TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 5-7 Aralık tarihleri arasında Türkiye Salon Okçuluk Şampiyonası’nın Adana’da gerçekleştirileceğini söyledi.

Hadi, Adana tarihinde ilk kez TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek şampiyonayı, Federasyon Başkanı Abdullah Topaloğlu ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Türkiye’nin ünlü okçularının da katılacağını belirtti.

Adana için çok önemli bir organizasyon olduğunu aktaran Hadi, “Yarışlara 650 kadın ve erkek sporcu katılacak. Bunun yanı sıra hakem, antrenör, yönetici ve diğer görevlilerle kent dışından Adana’ya okçuluk için bin kişi gelecek. Slovenya’nın Koper Kenti’nde gerçekleştirilecek Avrupa Salon Şampiyonası’na gidecek Milli Takım Adana’da belirlenecek. Bu bir nevi spor turizmi yaşanacak. Ayrıca kentimizin tanıtımının yanı sıra ekonomik hareketlilik yaşanacak. Kentimize gelecek sporcu, hakem, antrenör ve yöneticilere Adana konukseverliğini göstereceğiz.” dedi.

Okçuluk Milli Takım Antrenörü Mehmet Darılmaz, Adana’nın organizasyon konusunda deneyimli ekibe sahip olduğunu belirterek, “5-7 Aralık tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Türkiye Salon Okçuluk Şampiyonası’nın ardından belirlenecek milli takım önce Slovenya’daki Avrupa Şampiyonası, ardından da Dünya Şampiyonasına gidecek. Asıl hedefimiz, 2016 yılında Brezilya’da gerçekleştirilecek Olimpiyat Oyunları olacak.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.