Okan Buruk: Galatasaray Maçını Kazanmak İçin Oynayacağız

Okan Buruk: Galatasaray Maçını Kazanmak İçin Oynayacağız

Hafta sonu evlerinde ağırlayacakları Galatasaray maçına iyi hazırlandıklarını belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, kazanmak için oynayacaklarını söyledi. Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Okan Buruk, zorlu...

Hafta sonu evlerinde ağırlayacakları Galatasaray maçına iyi hazırlandıklarını belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, kazanmak için oynayacaklarını söyledi.

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Okan Buruk, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini dile getirirken, kendi evlerinde yakaladıkları galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyledi. Galatasaray'ın her ne kadar ligde ve Avrupa'da olumsuz sonuçlar alsa da her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım olduğuna dikkat çeken Buruk, "Çok zorlu bir maç bizi bekliyor. Kendi sahamızda yakaladığımız bir seri var bunu devam ettirmek istiyoruz. Son 3 maçımızı kendi sahamızda kazandık. Kazanmak için oynayacağız. Geçen hafta istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bu hafta hatalarımızı görüp, daha üst seviyeye çıkmak istiyoruz. Eksikliklerimiz var. Elyasa'nın sarı kart cezalısı olması, Muhammet'in sakatlığı var. Camara, Carlo Costly, Koray sakat oyuncularımızın olması kadromuzu zaman zaman sıkıntıya düşürüyor. Bütün oyuncularıma güveniyorum. Elimizdeki kadro ile en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu maçı da kazanmak için oynayacağız." dedi.

Galatasaray'ın Teknik Direktör Cesare Prandelli ile yollarını ayırması halinde gelecek teklifleri değerlendirecek misiniz? diye gelen bir soruya, Buruk, "Kaybeden takımlara eleştiri olacaktır. En başta da hocalar eleştirilir. Ben hiç bir meslektaşım hakkında olumlu veya olumsuz konuşmak istemem. Herkes görevini hakkı ile yapmaya çalışıyor. Teknik direktörler hakkındaki kararları yönetimler verecektir. Bu konuda çok fazla bir şey söylemek istemiyorum." diye cevap verdi.

Galatasaray karşısında 3 puan almak istediklerini ifade eden son haftaların başarılı futbolcusu John Chibuike ise yaptığı açıklamada, "Zor bir mücadele olacak. Karşımızda büyük bir takım var. Fakat büyük bir takım olması bizim için fark etmiyor. Sonuçta biz bütün maçlara kazanmak için çıkıyoruz. Bu maçta öyle bir maç olacak. Hedefimiz sahamızda 3 puanı almak." diye konuştu.

Bu arada Gaziantepspor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 11. haftasında 29 Kasım Cumartesi günü kendi evinde karşılaşacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını da sürdürüyor. Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk eşliğinde yapılan antrenman ısınma koşusu, açma-germe egzersizleri ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde teknik ve taktik çalışmaları gerçekleştirildi.

Saat 11.00'de başlayan antrenmana sakatlıkları bulunan Carlo Costly, Koray ve Muhammet katılmazken, Camara ise takımdan ayrı çalıştı. Kart cezalısı Elyasa da Galatasaray karşısında forma giyemeyecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.