Okan Buruk: Bayrama 3 Puanla Girmek İstiyoruz

Okan Buruk: Bayrama 3 Puanla Girmek İstiyoruz

Gaziantepspor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 5. haftasında 4 Ekim Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. 3 puan parolası ile sahaya çıkacaklarını belirten teknik direktörü...

Gaziantepspor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 5. haftasında 4 Ekim Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

3 puan parolası ile sahaya çıkacaklarını belirten teknik direktörü Okun Buruk, "3 puan alarak milli takım arasına girmek, bayramı geçirmek istiyoruz. İnşallah bizim için de bayram gibi bir gün olur. Bayramın birinci günü 3 puanla başlamak bizim için çok büyük sevinç olacak." dedi.

Gaziantepspor, günü yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ana bölümünde pas çalışmaları gerçekleştirildi.

Ara vermeden çalışmalarına devam ettiklerini belirten Okan Buruk, İstanbul Başakşehir karşısında hücum yollarında etkili olamadıklarını belirtti. Bu hafta deplasmanda ligin iyi takımlardan Kasımpaşa'ya karşı mücadele vereceklerini dile getiren Buruk, hedeflerinin her maçta olduğu gibi 3 puan almak olduğunu vurguladı.

Bayrama 3 puan alarak girmek istediklerini söyleyen Buruk, "Karcemarskas'ın ağrıları devam ediyor, yarın ki durumuna göre netlik kazanacak. Eray'da oynadığı maçlarda bize güven verdi. Bütün oyuncularımıza güvenimiz yüzde 100. Bu hafta ne olursa olsun hedefimiz kazanmak. Herkesin bayramını şimdiden kutlayalım. İnşallah bizim için de bayram gibi bir gün olur. Bayramın birinci günü 3 puanla başlamak bizim için çok büyük sevinç olacak." dedi.

İstanbul Başakşehir, karşısında istemedikleri bir oyun ortaya koyduklarını hatırlatan tecrübeli oyuncu Şenol Can, "Önümüzde çok zorlu bir Kasımpaşa deplasmanı var. Kasımpaşa da çok zorlu bir takım, ön tarafı çok güçlü ve iyi futbolculardan oluşan bir takım. Bu hafta da iyi çalıştık, inşallah bayram günü oradan Gaziantep'e 3 puan ile dönmek istiyoruz." ifadelerine yer verdi.

Türkiye liginde hiç bir maç kolay olmadığını belirten Binya ise, "Kasımpaşa maçı da zorlu bir maç. Çalışmalarımız galibiyet yönünde devam ediyor. Tatile girmeden önce 3 puan almak istiyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.