Öğretmenler Neşet Ertaş Türküleri İle Günlerini Kutladı

Öğretmenler Neşet Ertaş Türküleri İle Günlerini Kutladı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kozan’da öğretmenlere yönelik program düzenlendi. Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başlayan resmi program, Kozan Kazım Karabekir Anadolu Lisesi tarafından Belediye...

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kozan’da öğretmenlere yönelik program düzenlendi. Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başlayan resmi program, Kozan Kazım Karabekir Anadolu Lisesi tarafından Belediye Sinema Salonu'nda gerçekleşen program ile devam etti. Program müzik öğretmeni Hasan Fatih Özbek yönetimindeki sazlar eşliğinde koro ve solo seslendirilen Neşet Ertaş türküleri ile sona erdi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Kaymakam Avni Oral ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptı. Emekli öğretmen Ali Gökgöl’ün okuduğu şiirin ardından öğretmenler arasında düzenlenen turnuvada dereceye giren okullara Kaymakam Oral, Garnizon Komutanı Personel Albay Bülent Siper ve Belediye Başkanı Musa Öztürk tarafından kupaları verildi. Göreve yeni başlayacak genç öğretmenlerin birlikte ettikleri yeminin ardından emekli olan öğretmenlere hizmet şeref belgeleri verildi.

Program müzik öğretmeni Hasan Fatih Özbek yönetimindeki sazlar eşliğinde koro ve solo seslendirilen Neşet Ertaş türküleri ile sona erdi.

Etkinliğe Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez, kurum ve okul müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri ile öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.