Öğrenciye ev yemeği hizmeti

Öğrenciye ev yemeği hizmeti

Bosna-Hersek Mahallesinde öğrenci bütçesine uygun, temiz ve nezih bir yemek salonu daha açıldı. Evlerinde yapılan yemeklere hasret kalan öğrenciler, Evce Ev Yemekleri Lokantası'nda ev yemeği hizmeti veriliyor

Öğrenci şehri Bosna-Hersek Mahallesinde yeni bir yemek salonu daha açıldı. Birbirinden farklı yemek çeşidinin içinde yer aldığı dükkanda, dışarıya paket servisi de yapılıyor. Diğer dükkanlara göre dışarıya yapılan paket servisinin daha erken sürede gerçekleştiğini ifade eden Kaya, “Biz paket servisine önem veriyoruz. Buraya gelip yemek yeme fırsatı olmayan çoğu kişi, verilen adrese paket servisi istiyor. Yemeğin normal şartlar altında soğuk gitme ihtimali yüksek. Biz dışarıya paket servisini araba ile yapıyoruz. Bu ihtimali ortadan kaldırmak için uğraşıyoruz. Sipariş veren öğrencilerimiz ve kardeşlerimiz hem çok beklemiyor hem de buradaymış gibi yemeklerini sıcak yiyebiliyorlar. İddialıyız. Verilen sipariş yarım saat içerisinde alıcıya ulaşmaz ise biz o yemeği sipariş veren kişiye ücretsiz olarak teslim ediyoruz" dedi.

17 ÇEŞİT YEMEKLE HİZMET VERİYORUS

Ev yemeklerine farklı bir boyut kazandırdıklarını dile getiren Kaya, "17 çeşit yemek ile bütün vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Et yemeklerinin, tavuk yemeklerinin ve sebze yemeklerinin büyük çoğunluğu dükkanımızda mevcut. Yeni açılan bir mekan olarak tabi ki eksikliklerimiz var. Bunları da en kısa sürede gidererek hizmetimizi vatandaşlarımıza uygun bir şekilde yapmak istiyoruz. Dükkanımızın ve yemeklerimizin temiz ve nezih olmasına dikkat ediyoruz. Bizler burada büyük çoğunluk ile öğrenci kesimine hitap ediyoruz. Yemeklerimizde kaliteli malzeme kullanmaya özen gösteriyoruz. Daha önce yapılması gereken çoğu şeyi düşündük. Dükkanımızı belli bir plan dahilinde açtık. Müşterilerimize hizmette sınır tanımıyoruz. Kalitenin adı, yemeğin tadı evce ev yemekleri salonunda anlaşılır” şeklinde konuştu.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.