Öğrencilerin Başkanla Selfie Çektirme Yarışı

Öğrencilerin Başkanla Selfie Çektirme Yarışı

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Atatürk Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Atatürk Lisesi konferans salonunda gerçekleşen programda Başkan Kurt, başarılı öğrencilere Atatürk Lisesi maketi hediye etti. Tören sonrası...

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Atatürk Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Atatürk Lisesi konferans salonunda gerçekleşen programda Başkan Kurt, başarılı öğrencilere Atatürk Lisesi maketi hediye etti. Tören sonrası öğrenciler başkan ile selfie çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Başkan Kurt, öğrencilere başarılarından dolayı kutladı. "Sizler bizim geleceğimizin teminatlarısınız." diyen Başkan Kurt, "Okul ve belediye işbirliğine her zaman hazırız. Sizin gelişmeniz için sizin daha iyi yerlere gelmeniz için bir şeyler yapmak bizim görevimiz. İleride çok başarılı olacağınıza inanıyorum. Sizlere hem sınavlarınızda hem sivil yaşantınızda başarılar diliyorum. Bu tarihi bir bina, böyle bir binada, böyle bir okulda okumak herkese nasip olmaz. Sizlere verdiğimiz Atatürk Lisesi maketleri bir anı olsun, ileride burası benim sınıfımdı diyebilirsiniz." dedi.

ÖĞRENCİLERİN SELFİE YARIŞI

Atatürk Lisesi’ne gerçekleştirdiği ziyaret sırasında öğrencilerin yakın ilgisiyle karşılanan Başkan Kurt, öğrencilerle selfie çektirdi. Selfie çektirmek için bir birleriyle yarışan öğrenciler daha sonra Başkan Kurt ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

SEÇİM HEYECANINA BAŞKAN KURT DA KATILDI

Atatürk Lisesi’nde okul başkanlığı seçimi heyecanı yaşandı. Başkan Kurt seçimde öğrencileri yalnız bırakmadı. Oy kullanan öğrenciler ve başkan adaylarıyla sohbet eden Kurt, başkan adaylarına önerilerde bulundu. Kurt; “Seçimler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından ve bu seçimler sonucunda tek bir kazanan olacak, kaybedenler üzülmeyecek, sizlere şimdiden başarılar diliyorum ve seçilecek başkanı kutluyorum.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.